2777
2789

خانما خانما بیاین راهنمایی بدین ببینم.  اول بگم همه رو نوشتم. که نیاین بگبن خوب زودباش... پس همکاری کنید

من شوهرم فوقالعاده دوستم داره و ثابت کرده اما فوق‌العاده دهن بینه. و اگه خواهرش بگه زنت اینو گفته بگم نگفتم حرف اونو باور میکنه. حالا منم اصلا ادم تو سری خور و ترسویی نیستم. اگه کاری کنم خیلی راحت کارمو قبول میکنم. حتی کارم به طلاق هم کشیده شده چندین بار .

اما چون بچه دارم و دوستم داره. خوب منم ازش بدم نمیاد اما چون خیلی نسبت بهش سرد شدم و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم بیخیال شدم اما چون بچه دارم باید زندگیم رو بچسبم.

چیکارکنم جذبم بشه

چون قصد دارم بیاد طرفم من رو باروز کنه. برامـارزش قایل ضه

بیاین راهنمایی بدین ببینم ! چه بی اعصاب 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا با خانوادش هم کلام نشو 

اعتراض کردن بگو دوس ندارم حرف و حدیث درست ش

اگرم هم کلام شدی صدا رو ضبط کن تا اومدی خونه واسه شوهرت بزار بگو نمیخوام حرف و حدیث ش

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

دو سه بار صداشونو با گوشیت ضبط کنی دیگه نمیتونه منکر بشه😁

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اصلا با خانوادش هم کلام نشو  اعتراض کردن بگو دوس ندارم حرف و حدیث درست ش اگرم هم کلام شدی صدا ...

الان چند ماهه اصلا ندیدمشون چون خانوادش با خانواده من دهن به دهن شدت

اگه زودتر از طرف مقابل به شوهرت انتقال بدی هم باز حرف اونا رو باور داره؟

اره دقیقا. اخه من اصلا اهل حرف بردن اوردن نیستم کلا ادم کم حرفیم. اونا از طرف من دروغ میگن. مثلا میگن زنت به مامان سلام نکرد و پشتشو کرد رفت

دو سه بار صداشونو با گوشیت ضبط کنی دیگه نمیتونه منکر بشه😁

اخه من اصلا ادم حرفی نیستم بخدا ساکت میشینم یه گوشه. اما حرف درمیارن. الان چند وقته نمیبینمشون چیکار کنم جذبم بشه اخه مشکل اینحاس من نه عشوه بلدم نه لوندی و چرب زبونی خیلی خشکم

عزیزم من مشکل شما رو داشتم 

البته همسر من اصلا دهن بین نیست 

ولی خانوادش دروغ تو و دو به هم زن بودن 

حالا دیگه زنگ بزنن جواب نمیدم خونشون میرم یا جایی میبینم صحبت نمیکنم و کوچکترین حرف رو ضبط میکنم با همین ضبط کردن پته شون رو ریختم رو آب 

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
اخه من اصلا ادم حرفی نیستم بخدا ساکت میشینم یه گوشه. اما حرف درمیارن. الان چند وقته نمیبینمشون چیکار ...

خب یاد بگیر 

تاثیرش رو میبینی