2777
2789

دوست من خودش متأهل بود و به خاطر یه مرد متأهل طلاق گرفت و یواشکی صیغش شد و بعداز چندوقت رابطشون خراب شد.. بعدم صیغه یه پسر مجرد شد و پسره اومد خواستگاریش و عقد کردن و الآن هزار برابر از من خوشبخت‌تره

چرا اینجور آدما خوشبخت‌تر میشن؟ 😑

🖤

اینم بگو  لطفا با هر خری دوس نشید بعدا که متاهل از اب دراومد بگید من از کجا میدونستم  شم ...

این بلا سر دوست من اومد مرد عوضی اونقدر براش وقت میزاشت و بهش توجه میکرد از پسرای مجرد بیشتر دوستم از کجا میخواست بفهمه؟روزی چند بار از صبح تا شب بهش زنگ میزد هر موقع دوستم میزنگید جواب میداد باهاش بیرون مهمونی خرید همه جا میرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسری بااینکه چادری ام نه آرایشی میکنم نه حوصله حرف زدن دارم شمارمو. ازچک برمیدارن پیشنهاد. دوستی میدن چه مردای پیر وزشتی ان رک بهشون میگم ازمرد متاهل چندشم میشه جنس دسته دوم توکارمن نیست بعدم مرد متاهل خیلی خطرداره  پشتش دردسر. وشکایت کیفریه من جون خودمو دوس دارم خیلی ام عاقلانه کنار میکشن 

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
دوست من خودش متأهل بود و به خاطر یه مرد متأهل طلاق گرفت و یواشکی صیغش شد و بعداز چندوقت رابطشون خراب ...

اه نگو. قلبم درد گرفت

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
خیلی هم تقصیر داره  مگه هر کی هر چی گفت باید ادم باور کنه؟

اين مرد ديگه نهايت كثيفيه 

اگر شوهر من بود 

ميرم دست دختره رو هم ميبوسم كه واسم شخصيت اين رو فاش كرد

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي