2777
2789
این بلا سر دوست من اومد مرد عوضی اونقدر براش وقت میزاشت و بهش توجه میکرد از پسرای مجرد بیشتر دوستم ا ...

ببین عزیزم 

اول اینکه ادم باید هدف دار دوست بشه همون اول موضع خودش رو مشخص کنه بگه من دوست میشم به قصد ازدواج باید خانواده هامون در جریان باشن و دوم اینکه ادم نباید تو هر مکانی با هر کسی دوست بشه باید ی شناخت دوری از طرفت داشته باشی خب اره منم برم تو تلگ رام با یکی دوست بشم معلوم نیس طرفم راس میگه یا دروغ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره استشهاد محلي بگيره؟

مرد متاهل تابلوعه

تو همه چی 

بنظرم هیزتره نسبت به مجردا

همه فن حریف تره

خوب بلده چجوری دل ببره

حالا باقیه نشونه ها بماند

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرد متاهل تابلوعه تو همه چی  بنظرم هیزتره نسبت به مجردا همه فن حریف تره خوب بلده چجوری دل ب ...

نه بابا نميشه اينجور گفت 

شايد از روي اينكه يكم دسترسي بهش سخت تر باشه گفت 

سرش شلوغ تره و كمتر وقت خالي داره 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اين مرد ديگه نهايت كثيفيه  اگر شوهر من بود  ميرم دست دختره رو هم ميبوسم كه واسم شخصيت اي ...

کاملا داری شعار میدی عزیزم برات اتفاق نیافتاده انشاالله هم اتفاق نیافته ولی اینطور ها که میگی نیس اتفاقا اون دخترا هم مقصرن 

لازم به استشهاد محلی نیس ولی کسی که تو تلگ رام و اینستا و خیابون با کسی دوس بشه معلومه که گول میخوره

یکی از آشناهای من 

تنها دوستش بهش خیانت کرد اون زن هم شوهروبچه داشت😑😑

فکر کن به این آشنای من میگفت مادوتا خواهریم

خواهری رو درحقش تموم کرد عوضی😞

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

نفرت انگیز تر زمانیه که مرد متاهل خودشو مجرد جا بزنه 

یه پسری اومد تو زندگی من " البته فکر میکردم پسره مجرده " 

ظاهر ، چهره ، شغل و... همه چی خوب بود ، ازش خوشم اومده بود ، 

یه ایرادی داشت ، 9 شب به بعد دیگه نه زنگ میزد ، نه پیام میداد ، میگفت خسته میشم خوابم میبره 

من شک کردم ، گیر دادم باید شناسنامه ات و برام بیاری 

اولش گفت باشه میارم ولی به خاطر این تهمتت نمیبخشمت و ... از این مزخرفات 

من محکم واستادم و گفتم شناسنامه ، تا اون موقع که شناسنامه ات و نبینم دیگه نمیخوام ببینمت 

خلاصه اینقدر چرب زبونی کرد ، داشت باوردم میشد که مجرده و الکی بهش شک کردم ، ولی منطقم قوی تر از احساسم عمل کرد 

طرف دید بی خیال نمیشم ، راستش و گفت که زن داره و ولی زنشو دوست نداره و .... از این چرت و پرتایی که هر مرد هرزه ای میگه 

خلاصه اینکه خیلی خیلی ناراحت شدم 

خدا از سر تقصیراتش بگذره و به راه راست هدایتش کنه 

از مردای متاهل که خودشونو مجرد جا میزنن ، متنفرم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

متاسفانه  هزاربارمتاسفانه مردای متاهل بعضیاشون. نه همشون بعضیاشون خودشونو میزنن به کوچه علی چپ اینقدرباید نصیحتشون کنی وبگی فلانی بیای بامن رفیق شی زندگیت خراب میشه زنت آواره میشه فلان فلان زبون آدم مو درمیاره اخره أخرشم منظورتو میفهمن وعقب میکشن فقط باید. مردا رو. نصیحت کرد وهزارویک دلیل اورد تا فرو بره تومخشون اه اه آدمو. خسته میکنن

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
کاملا داری شعار میدی عزیزم برات اتفاق نیافتاده انشاالله هم اتفاق نیافته ولی اینطور ها که میگی نیس ات ...

خب اينكه نظر من از ديد شما شعاره بحثش جداست 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
نه بابا نميشه اينجور گفت  شايد از روي اينكه يكم دسترسي بهش سخت تر باشه گفت  سرش شلوغ تره ...

اینا که شما میگی هم هست

ولی اونا هم جزوشه

مرد متاهلی که هرروز مرغ خورده  فقط میخواد یه مدتی پیتزا رو هم تجربه کنه

وگرنه برا عشق و عاشقی که سراغِ یکی دیگه نمیره😤😤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری