2777
2789

خوب کردی چرا پشیمونی

به هزارتا قبل و بعد تو هم نخ داده

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشاورهای کنکور به 50درصد مشتریهاشون نخ میدندیدم و شنیدم که میگمبچسب به آینده ات

چسبیدم اون از فکرم نمیره 

حتی رفتم تو رابطه یه وقتا یهو میاد تو سرم

واقعا دیوونه کنندس

شاید ولی به دلم نشسته بود

این جور وقتا به حرف عقلت گوش بده

به دلت نشسته بود ولی می ارزید به شکستش؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

فکر میکردم فقط من مشکل دارم کسی که دوسش دارمو رد میکنم الان دیدم بقیه هم مثل منن 😂

از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبودن  daigo.ir/secret/71666606131

این جور وقتا به حرف عقلت گوش بدهبه دلت نشسته بود ولی می ارزید به شکستش؟

نه نمی ارزید 

ولی الان دلم هنوز گیره در حدی که یه ساله همش میرم عکساشو نگاه میکنم و خودمو سرزنش میکنم که چرا باهاش مهربون نبودم🥺🥺

نه نمی ارزید ولی الان دلم هنوز گیره در حدی که یه ساله همش میرم عکساشو نگاه میکنم و خودمو سرزنش میکنم ...

فراموش کن بابا میخندی به خودت بعدا

بچسب به درست 

فراموش کن بابا میخندی به خودت بعدابچسب به درست

فراموش کردم 

دیروز شنیدم نتایج اومده دوباره اومد تو فکرم و دیدم هنوزم چقد دوسش دارم و برای تک تک حرفاش اونموقع ذوق میکردم 😓