2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 122 پست

تقریبا با ۹۰ درصدش موافقم 

هرچند اگه مرد لایق باشه با ۹۰ درصدش مخالف میشم

کلا بستگی ب طرف مقابل داره😁😁😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

زن پرخرج تر پر ارج تر 

جیب مرد پرپول باشه ولی تواستفاده نکنی یکی دیگ خیلی قشنگ استفاده میکنه ولذت میبره

ازمن ب شما نصیحت تامیتونید مردارو ببرید زیرخرج و براخودتون پس انداز کنید .مردا وفا ندارن .بی رحم ترین موجوداتن.ب وقتش خودشونو ثابت میکنن

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه شوهرم به هیچ عنوان هیچی کم نمی ذاره و آرزوشه که چیزی ازش بخام ولی احساس خفت می کنم که کسی بخاد خرج منه بده و پول تو جیبی از کسی بگیرم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

همه این چیزایی ک گفتی بستگی به فهم و شعور و تربیت خانوادگی اون مرد داره اگه با مرد بی شعور ازدواج کنی آره اگه زیاد واسش خرج بتراشی ب چشمش مهمتر میایی ولی مرد فهمیده و عاقل ارزش زنو میدونه و نیازی ب این چیزا نیست

ول کنین بابا ..پس انداز هم خاستی بکنی واسه خودت باشه و واسه استفاده خودت..نه شوهرت...منم نظر تو رو دارم..مردها اصولا چشم و رو ندارن..دنیا رو هم ب پاشون بریزی بازم منت سرت میزارن...از پول خوب استفاده کنید واسه خودتون عشق و حال کنین

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
کاملا موافقم  نسل گذشته رو مرد کنین  اونموقع مردا پرد بودن  من ک ب تخمم نیس  ...

اون قسمت تخم رو خوب اومدی😂😂😂

هرچی بیشتر هواشو داشتم دریده تر شد

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

چی بگم 

اگه مرده واقعا داره که کاملا حق با شماست

ولی اکثریت من جمله خودم با حقوق کم همسرم وقیمتایی که سر به فلک میزنه سعی داریم درکشون کنیم و خیلی توقع نداشته باشیم

واقعا من قیمت ها رو میبینم غصه ام میگیره 

کاش یکم سطح درآمد قشر متوسط و ضعیف جامعه خوب میشد

کاش یکم دزدی و اختلاسا کم میشد

کاش یکم به حق و حقوقمون میرسیدیم

گروونی واقعا بیداد می‌کنه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

من واسه پسرم هر دفعه که پول دستم میومد خودم پوشاکشو واسش میگرفتم و یا لباس و کفش واسه خودم، بعد از مدتی دیدم آقام اصلا به چشمش نمیاد که من از پولی که مال خودمه و میتونم واسه راحتی خودم خرج کنم میگذرم اونوقت میرفت پول میداد گوشی فلان مدل میخرید واسه خودش و ....الان چند سالیه کل خرج من و بچه م گردن خودشه،براش خیلی سخته ولی روش نمیشه به روم بیاره که تو هم خرج کن مثه اون موقع ها....

دوستتون دارم 💕

من با اینکه شوهرم به هیچ عنوان هیچی کم نمی ذاره و آرزوشه که چیزی ازش بخام ولی احساس خفت می کنم که کس ...

توساده ای . مردا دوس دارن برا کسی خرج کنن. غصه نخور یکی دیگ خیلی خوشگل استفاده میکنه

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹