2777
2789
عنوان

چجوری به دوستم کمک کنم؟

176 بازدید | 19 پست

یکی از دوستام خیلی دختر با کمالات و زیباییه.تحصیلکرده و  با شغل خوب و نجیب و دوست داشتنی.هر چی ازش بگم کم گفتم همه تحسینش میکنن...ولی همه خواستگاراش رو بخاطر مشکل اعتیاد برادراش رد میکنه و میگه نمیتونم بهشون بگم.سنش داره میره بالا و من نگرانشم مثل خواهرمه.چکار کنم براش به نظرتون؟میگه یکی باید از اول شرایطمو بدونه. به نطرتون من به خواستگارش بگم کار اشتباهیه؟

با دختره صحبت کن 

خیلی ها پدرشون معتاده ولی خدا رو شکر ازدواج موفقی داشتن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بهش بگم که متقاعد بشه؟

بهش پیشنهاد بده بره مشاوره

حس میکنم یه مقدار هم به اعتماد به نفسش برمیگرده 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
بهش پیشنهاد بده بره مشاوره حس میکنم یه مقدار هم به اعتماد به نفسش برمیگرده 

یبار رفت سر یکی از خواستگاراش.مشاوره گفته بود برادرات رو قایم کن.اینم گفت خوشم نمیاد از اول با دروغ زندگیمو شروع کنم

عجب مشاور احمقی

بهش بگو چندسال بعد پشیمون میشه که بخاطر برادرش موقعیتهای خوبو از دست بده

به خواستگارا اجازه آشنایی بده بعد تو جلسه دوم یا سوم بگه مشکل چیه

حق انتخاب درست را بخاطر برادرش از خودش نگیره چون برادرش براش مهم نیست که خواهرش خواستگارا بخاطر اون رد میکنه

عجب مشاور احمقی بهش بگو چندسال بعد پشیمون میشه که بخاطر برادرش موقعیتهای خوبو از دست بده به خواستگ ...

اگر من به خواستگاراش بگم کار اشتباهیه؟؟؟بیشتر همکاراشن میگه تو مخل کار آبروم میره

بنظرم خیلی خانواده دوسته و شرایط برادرش اعتماد به نفسشو از بین برده 

باید باهاش حرف بزنی و قانع کنی اجازه اشنایی بده شاید فرد روبرو شرایط ایشون را قبول کنه 

ادم معتاد هم تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه بهش بگو تا کی میخواد بمونه و غصه بخوره