2777
2789
عنوان

سلام. خانمایی ک شقاق و بواسیر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کسی ک خونه ریزی داره چرا رابطه مقعدی اخه...والا بواسیرداریم ازاین جرات هانداریم

خب مرد بی انصاف زیاده دیگه(البته من مجردم) ولی تا میاد خوب بشه غذای ناجور و رابطه باز این چرخه معیوب رو راه میندازه

🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
زياد نيستا يه كمه بعضي اوقاتم كلا جمع ميشه  پماد بزنم واسه اينكه بدتر نشه ؟

فک نکنم پماد رو بیرون زدگی تاثیر داشته باشه فقط برا زخم داخل خوبه.

شما باید یبس نشی دیگه بیرون زدگیت زیاد نشه

خب مرد بی انصاف زیاده دیگه(البته من مجردم) ولی تا میاد خوب بشه غذای ناجور و رابطه باز این چرخه معیوب ...

خب عزیزم خود خانومه باید ب فکر سلامتیش باشه مرد چ خیالشه مگه بدن اونه یا درد اون میکشه

چ جوری باید استفاده کرد

من باردار که شدم یبوست شدید گرفتم و زایمانم طبیعی بود باعث شد مشکلم بیشتر بشه و خونریزی هم دارم موقع دفع کالاندولا رو که میزنم سوزشش رو خوب میکنه و اذیت نیستم ولی بواسیرم رو از بین نبرده 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞