2777
2789
عنوان

قد کودک شش ماهه

1002 بازدید | 18 پست

سلام مامانا

دختر من با قد ۵۰ متولد شد و پایان چهار ماهگی قدش ۶۷ بود

الان که پایان شش ماهگی هست هم قدش ۶۷ هست

لطفا اگر کسی راه کاری بلده بکه

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت باید نمودار رشدش صعودی باشه که نیست

بدون ازمایش نمیتونی دارو بدی ولی شربت اوستوکر استخوان ساز ه و کلسیومه که واسه رشد قد عالیه من دوستم به بچش داد خیلی خوب بود ولی اگه کلسیوم بدنش اندازه یا زیاد باشه دادن این شربت مناسب میس.با دکترش راجع به این شربت مشورت کن

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
بدون ازمایش نمیتونی دارو بدی ولی شربت اوستوکر استخوان ساز ه و کلسیومه که واسه رشد قد عالیه من دوستم ...

ممنونم با دکترش مشورت میکنم

بهداشت بردی چی گفت 

گفت که باید نمودارش صعودی باشه که نیست و گفت که غذای کمکی شروع کن و مولتی ویتامین و آهن داد

همین

قطره آد بهش بده تو رشد قدی موثره اگه مشکل جدی بود می گفت ببرش دکتر انشاالله که چیزی نیست 

ممنونم عزیزم

آد که ۶ ماه بهش دادم