2777
2789
عنوان

از بیکاری میخوام برم گارسونی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست
دانشگاه  چقدر میده  دانشگاه فک کنم  راحت تر باشه تدریس

تو دانشگاه با دانشجوا سروکار داشتم که هم مودب بودن و مشکلات دوره نوجوانی رو نداشتن. من حساب میکردم جلسه ای که یک و نیم ساعت بود  25، تا 30 برام میفتاد. چون عملا یه تعداد جلسه میخورد به تعطیلی و فرجه ترم. دوستت خیلی کم گرفته، چند روز میرفت؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کار کن اصلا هم خجالت نکش ولی به نزدیکان حتی خانواده خودت جزییات کارتو نگو بگو تو قسمت اداریشم  پول حلال که خجالت و اشتباه نداره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
معلمی خوبه اما اگه استخدام آموزش و پرورش باشی معلمی مدرسه غیرانتفاعی با ساعتی ۷ تومن به چه درد میخو ...

مگه کسایی رو هم ک استخدام اموزش پرورش نباشن داریم؟ اخه میگن تا کسی دانشگاه فرهنگیان قبول شده استخدام اموزش گرورش مبشه بهشم حقوق میدن

مگه کسایی رو هم ک استخدام اموزش پرورش نباشن داریم؟ اخه میگن تا کسی دانشگاه فرهنگیان قبول شده استخدام ...

آره عزیزم برای درس دادن تو غیرانتفاعی نمیخواد استخدام آموزش و پرورش باشی

آره عزیزم برای درس دادن تو غیرانتفاعی نمیخواد استخدام آموزش و پرورش باشی

واقعا اخه یعنی چی نتیجه این همه درس خوندن با ی مدرکت فوق لیسانس باید برین گارسونی  چ وضلیه اخههههههه،☹️☹️☹️☹️

تو دانشگاه با دانشجوا سروکار داشتم که هم مودب بودن و مشکلات دوره نوجوانی رو نداشتن. من حساب میکردم ج ...

والا  دقیق نمیدونم 

ققط میدونم  ساعتی زیر 10تومنه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست