منم همسرم رو دوست دارم البته باید بگم ۶ ماهه ازدواج کردم😁 یه سوال...واقعا بعد چند سال این حس های خو ...
بستگی به خودتو وشوهرت داره که با سختی ها چجوری کنار بیاین وقتی بحثتون میشه چجوری باهم رفتار کنید.ما ازهمون اول هروقت شوهرم ناراحت بود و حرف میزد و غر غر میکرد من سکوت کردم و هر وقت من عصبانی بودم و هرچی گفتم شوهرم سکوت کرد.قهرامونم در حد سر سنگینیه ولی باهم حرف میزنیم
هیچ وقت جاتم جدا نکن
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای کاش ی تاپیکی بود میفهمیدیم شوهرامون ازمون راضی هستن یا ن
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
میدونی اخه یه سری ها میگن بعد چند سال نوع رابطه تغییر میکنه اما من خیلی دوست دارم این حس و شور و شوق ...
باید خودت تلاش کنی که همیشه حست تازه باشه اون روزی که فک میکنی روزت تکراری و داری کارای تکراری با شوهرت انجام میدی همون لحظه سعی کن راه دیگه ای امتحان کن
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
منم عاشق شوهرم هستم اما اینم بگم که از سر لج با اونی که عاشقش بودم ازدواج کردم یعنی اول دوسش نداشتم اما الان کاملا راضیم حتی خدارو شکر میکنم که اینو سرراهم قرار داد، اونم منو دوست داره حتی حاضره جونشو بده، دعواهم باید بین این همه عشق باشه که یکنواخت نشه 😊
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
راستی موقع قهر من بیشتر دلم میخواد بغلش کنم بوسش کنم آیا کسی هم اینطوری میشه؟
دوستان از من به شما وصیت همیشه در همه حال با خودتون بگید زندگیمو و شوهرمو دوست دارم من خوشبخت خوشبختم اگه پول کم داریم اگه خونمون کوچیکه اگه مشکل جسمی داریم ولی باز کنار هم خوشبختیم همیشه اینو تکرار کن مطمینن شرایط زندگیت بهتر میشه
نمیدونم.من از یه زندگی سخت با همسر سابقم اومدم بیرون.شاید دنبال یه تکیه گاه امن میگشتم یه مردی که حس کنم میتونم تمام عمر بهش تکیه کنم.فکر کردم همسرم همونه.متاسفانه اینکه میگن طرف از چاه دراومد افتاد تو چاله قضیه ی منه...😞