2777
2789
منم همسرم رو دوست دارم البته باید بگم ۶ ماهه ازدواج کردم😁 یه سوال...واقعا بعد چند سال این حس های خو ...

بستگی داره

مثلا پدرشوهر من هنوز مادر شوهرمو عین قبل دوس داره 

دوستان لطفا لایک نفرمائید 🌺
منم همسرم رو دوست دارم البته باید بگم ۶ ماهه ازدواج کردم😁 یه سوال...واقعا بعد چند سال این حس های خو ...

منم سواله برام سه ساله ازدواج کردم هنو ا بین نرفته

مامانم اینا24ساله ازدواجیدن روز ب روز عاشق ترن😕🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم.خداروشکر همه جورِ عالیه.البته ن لوس بازی در میاریم و ن بی مشکلیم. بزرگترین اخلاف و بحثمونم وابستگی بیش از حد مادرشوهرم ب شوهرمِ

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بله عزیزم 

چون عیب ها خودشون نشون میدن

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون

برای هم دیگه تکراری نشید 

اگه بخواهی حتی بعد ده سالم‌ همین حسو خواهی داشت ❤

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

قرار نیست از بین بره باید بیشترم بشه اگه با گذشت زمان  از بین بره اون رابطه اشتباهه

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           
قرار نیست از بین بره باید بیشترم بشه اگه با گذشت زمان  از بین بره اون رابطه اشتباهه

میدونی اخه یه سری ها میگن بعد چند سال نوع رابطه تغییر میکنه اما من خیلی دوست دارم این حس و شور و شوق ها باقی بمونه....

تاپیک هات اینو نمیگه که منظورش کلی بود نه همین ساعت

تاپیک بدی ندارم در مورد شوهرم. اوایل ازدواج یه کوچولو ولخرج بود.الان نیست . مامانشم زیاد بهش زنگ میزنه. مشکل کلی ندارم باهاش. کدوم تاپیک رو میگی؟