2777
2789
عنوان

بهترین راه فیلم خریدن

112 بازدید | 9 پست

خانوما

چطور از نت فیلم بخرم؟

سایت مطمئنی هست یا از بازار باید بخرم؟

مثلا شبی ک ماه کامل شد را از کجا بخرم؟

یا فیلمای قدیمی مثل فروشنذه؟

من سالهاس فیلم ندیدم. هیچ چی نمیدونم. تی وی هم نمی بینم.

کسی هم ندارم باهاش برم سینما

الان بخوام فیلم بخرم از نت. بهترین راه چیه؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

از توی تلگ.رام دانلود کن.

شبی ک ماه کامل شد هنوز توزیع نشده فعلا تو سینماعه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از توی تلگ.رام دانلود کن. شبی ک ماه کامل شد هنوز توزیع نشده فعلا تو سینماعه

تلگرام مطمئنه؟

ببخشید اینقدر ابتدایی میپرسم ویروس .  نداره؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

فیلمایی ک تو اکرانن نمیشه بخرید فعلا تا وارد بازار نمایش خانگی بشن ..از سایتایی مثل حلال دانلود و اپ رود و اپ نما میتونید قانونی بخرید همرو و همون لحظه لینک دانلودم بگیرید 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
تلگرام مطمئنه؟ ببخشید اینقدر ابتدایی میپرسم ویروس .  نداره؟

نه چه ویروسی.

البته باید با فیل.تر ش.کن بهش وصل بشی

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂