2777
2789
عنوان

تعجب میکنم

495 بازدید | 38 پست

از کسایی که ارایش کردن بلد نیستم😕😓

اخه چرا؟   به نظر منکه هر خانومی باید آرایش کردن بلد باشه....

حالا نه اینکه پلنگ کنین خودتونو و دائم الارایش باشین😖😖 اما دیگه واسه مهمونی رفتن یه خط و چشم و ریمل لازمه دیگه خواهر من برو یاد بگیر ...

آفرین😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بلد نیست؟

اینجا خیلیارو دیدم...خواهر شوهر خودمم یه رژ لبم بلد نیست نیست بزنه وبا اینکه پوستش داغونه و احتیاج به ارایش داره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه مدت از بس خط چشم کشیده بودم واسم عبن اب خوردن شده بود هر مدلی که میخواستم میکشیدم

اما الان اصلا نمیتونم مثل هم نمیشه تازه کلی هم موج دار میشه😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مگه ریمل زدن بلدی میخاد؟ حالا خط چشم خودمم گند میزنم😁😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خط و چشم!!!!!! بله راس میگی من ک میخوام کلاساشو برم حرفه ای دیگه پول ب ارایشگر ندم

😂😂😂😂دنبال زیر بغل مار نگرد خواهر...

من دوره ندیدم اما واسه نزدیکترین عروسیا هم تا حالا ارایشگاه نرفتم واسه میکاپ

خط و چشم!!!!!! بله راس میگی من ک میخوام کلاساشو برم حرفه ای دیگه پول ب ارایشگر ندم

اینترنتی یاد بگیر ... با کلیپ

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...