2777
2789

اسمشو میگم بگید 

الان جاریم حاملس کلی دارو دکتر براش مینویسه ویتامین خارجی اینا میره شهر دیگه دکتر حس میکنم من از دخترم غافل شدم بگم بگید چطور بود داروم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم قرصم پرگنی مکس بود همراه د۳ و ففول همون پرنا مکس امگا ۳ هم هر روز میخوردم

همینا کافیه دیگ

من ب‌بهترین دکتر میرم

گفتم چرا کلسیم نمیدین همه میدن

گف آزمایشت کلسیمت نرماله زیاد بدم تو کلیه بچه رسوب میکنه

الان که بچت مشکلی نداره خداروشکر.  نگران نباش. بچه از ذخیره های بدن مادر استفاده میکنه 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

دارو چیه عزیز من، تو همه رو به طور طبیعی بخورماهم نخوردیم، من که اصلا دوست نداشتم

من ۹ ماهتمام تهوع داشتم واسه همون برام دارو مهم بود چیزی نمیتونستم بخورم میوه شیرینی گوشت 

الان که بچت مشکلی نداره خداروشکر. نگران نباش. بچه از ذخیره های بدن مادر استفاده میکنه

حس میکنم بچم باهوش هم هس میخام قطره امگا ۳ هم بهش بدم جاریم نمیدونم برای چی باهام تو رقابته خواهر من پزشکی قبول شد دختر عموم دختر داییم از الان میترسه بچم هم ی کاره ای بشه فقط فاز رقابت برداشته باهام

حالا چون جاریت رفته توام باید بری...مگه زن دیگه شوهر اونی

چی میگی بابا میگم اون هزینه دارو ویتامین بهتر میکنه کاش منم موقع بارداریم میکردم البته همین قرصم ۸۰۰ تومن بود با بقیه ۱ تومن میشد