2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم این داستان حال دلت رو خوب کنه

پادشاهی بود که وزیری داشت که این وزیر هر امری که رخ می داد ، می گفت «خیر است انشاء الله»

روزی بر سر سفره غذا پادشاه خواست با چاقو چیزی را ببرد ، اما دست خود را برید و انگشتش قطع شد ، بلا فاصله وزیر گفت «خیر است انشاء الله»

پادشاه عصابی شد و گفت او را به زندان بیاندازند ، هنگامی که وزیر را به زندان می بردند وزیر در راه می گفت «این که من زندان می روم نیز خیر است انشاء الله»

گذشت و بعد از چند روزی پادشاه به شکار رفت ، در آنجا به دنبال آهوی کرد و از سپاه خود جدا شد ، و فاصله گرفت ، و آهو هم از دست شاه فرار کرد ، پس خواست بر گردد که به قبیله ای وحشی برخورد کرد

آن قبیله پادشاه را گرفته و به قصد قربانی کردن برای خدایان خود بردند ، اما پس از اندکی او را رها کردند ، وقتی شاه علت آزادیش را جویا شد در جواب گفتند : ما برای خدایان خود مردی کامل را قربانی می کنیم و اینکه تو یک انگشت نداری باعث شد که از کشتن تو به عنوان قربانی صرف نظر کنیم و به دنبال مردی کامل الخلقة بگردیم

پس پادشاه شاد شد و به یاد گفته وزیز خود افتاد که می گفت «خیر است انشاء الله» ، پس زود به کاخ بازگشت و دستور داد وزیر را آزاد کنند ، سپس داستان را برای وزیر گفت ، وزیر لبخندی زد و گفت : گفتم که خیر است

پادشاه گفت ، خوب خیر اینکه دست من قطع شود معلوم شد ، حالا بگو در اینکه تو به زندان رفتی چه خیری وجود داشت

وزیر بلا فاصله گفت : اگر من به زندان نرفته بودم ، در روز شکار با شما بود و از آنجا که من شما را تنها نمی گذارم با شما به دنبال آهو می آمدم ، و آنگاه وحشی ها هردوی ما را زندانی می کردند ، و هنگامی که دست از کشتن تو برمی داشتند ، به سراغ من می آمدند ، و از آنجا که من بدنم سالم است ، جانم را از دست می دادم ،

پس پادشاه خندید و بر وزیر خود آفرین گفت

آری چنین است حکمت های خداوند

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
میدونین همون موقع خیلیییی سخته.شاید ب مرور درست بشه ولی سخته واقعا. ادم داغون میشه😔

شنیدی که میگن تجربه را تجریه کردن خطاست

فقط من نیستم خیلی ها هستن اصرار داشتن برسن نرسیدن ولی با گذشت زمان و اتفاقایی که افتاده از صمیم قلب خدا رو شکر کردن که نشده.حکمت خداست.غصه خوردن و غم ادمو پیر میکنه زیبایی رو از بین میبره.پس رها کن بهش فکر نکن.مطمئن باش بهترش در انتظارته

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله با عنایت خداوند و دعای آقا امام زمان علیه السلام خوشبخت و عاقبت بخیر با ...

واقعا هرچی فکر میکنم واسه ی دختر هیچییی بهتر از بخت خوب و همسری شایسته نیست.

حتی درس و شغل خوب هم نمیتونه جایگزین بخت خوب بشه بنظرم .

واسم دعا کنین.

ن تنها من بلکه خوشبختی همه جوونا

واقعا هرچی فکر میکنم واسه ی دختر هیچییی بهتر از بخت خوب و همسری شایسته نیست.حتی درس و شغل خوب هم نمی ...

بله همین طوره عزیزم 

ان شاءالله که خداوند از بنده های خوبش قسمتت بکنه

واقعا بله باید برای جوونا دعا کرد اینم توی این شرایط بد آخرالزمانی 😔

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بله همین طوره عزیزم ان شاءالله که خداوند از بنده های خوبش قسمتت بکنهواقعا بله باید برای جوونا دعا کر ...

بله واقعا😭.

ایشالا ادم درستی سر راهمون قرار بگیره💔

امان از شیطون.

امان از رابطه های دختر پسری مضحک.

هعی

واقعا هرچی فکر میکنم واسه ی دختر هیچییی بهتر از بخت خوب و همسری شایسته نیست.حتی درس و شغل خوب هم نمی ...

انشاءالله یه بخت خوب نصیبت شه. برای این که شوهر خوب قسمتت شه اگه میتونی هر روز نماز شب بخون چون خیر دنیا آخرت داره گوگل آثار و برکات بزن که خیلی زیاده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.