2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی بخاطر زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب به شوهرم گفتم منو ببر خونه بابام دیگه زندگی ما تمومه، ولی اصلا دیشب تا صبح خوابم نبرده، بنظرتون ...

عزیزم زندگی اینقدر هم سخت نیست که شما اونو سخت میگیری.

خیلی راحت وقتی هسرتون اومد باهاش شوخی کنید و معذرت خواهی کن .حتی اگر مقصر اون باشه.هیچ اشکالی نداره شوهرته.یکم اون غرور لامصب رو بذار کنار.برای قشنگ شدن زندگیت تلاش کن و یکم از خودت بگذر ،جای دوری نمیره.البته همه اینا به شرطی هست که شوهرت خوب باشه و قدرشناس باشه.

شما که اصرار نکنی اونم به زور که نمیخواد شما رو ببره 

شمام دیگه از این حرفا نزنید میفهمه از رو عصبانیت بوده.

تو زندگی زناشویی غرورتون رو یکم بزارید کنار باور کنین 

این رو من تجربه کردم که ميگم خیلی تو رابطتتون فرق میکنه

با سلام و احترام

اولا مگه زندگی اونم با بچه، مسخره بازیه که شوهرت با یه حرف بی منطق شما به این فکر باشه که فوری از زندگیش بذاری بری (مردا از ما منطقی ترند و تو لحظه از یک نیمکره ی ذهن شون استفاده میکنند بنابراین بهتر و بیشتر از زن ها تو لحظه ی حال اند مثل ما دائم تو گذشته نمی چرخن)

خانم خوشگل منم یه مدت با همسرم سر کوچیکترین مسائل جروبحث میکردیم و از هم نفرت زیادی پیدا کرده بودیم ولی خیلی جالبه رفتیم شهربازی و دوتا (فقط دوتا) وسیله ی بسیار هیجان انگیز که حسابی آدم رو تخلیه ی انرژی میکرد سوار شدیم و کلی هیجان و جیغ؛ بخدا باورت نمیشه بعد از اون صلح بین مون برگشت. شاید مسخره کنی یا باور نکنی ولی باور کن فقط و فقط به تخلیه ی انرژی احتیاج دارید بعد دوباره صلح بین تون برقرار میشه (زندگی های الان سخت شده و ما ناخواسته انرژی های منفی خیلی زیادی درون خودمون جمع می کنیم و چون راهی برای تخلیه شون نمی دونیم چون از وجود این انرژی ها اصلا خبر نداریم می پریم به طرف مقابل مون) حتما امتحان کن خودت معجزه اش رو می بینی (اگه به شهربازی دسترسی نداری حتما یه راهی پیدا کن برای تخلیه ی انرژی درورنت؛ مثلا برو کوه جایی که هیچ کس نباشه و تا میتونی جیغ بزن یا گریه کن خلاصه خودت رو از احساسات منفی درونت خلاص کن)

در مورد دعا جادو، اینی که بهت میگم از یک منبع بسیار بسیار موثق شنیدم: تا وقتی فرد در فاز مثبت باشه (با مسائل زندگی در حالت رهایی و تسلیمی باشیم و همیشه شاد و خندون باشیم) هیچ طلسم و جادویی بر اون تاثیر نمیذاره. میدونم سخته ولی بخدا قسم مسائل بسیار پیچیده ای در این دنیا وجود داره که ماها ازشون بی خبریم و با غصه خوردن ها و شاد نبودن ها همه چیز منفی رو برای خودمون و زندگیمون جذب می کنیم

بعد از اینکه صلح به زندگیت برگشت (این برا بعدِ صلحه) این چیزی که میخوام الان برات بنویسم حاصل چند سال مطالعه، هزینه کردن و شرکت در دوره ها ی مختلفه پس مثل طلای ناب تو زندگیت ازش استفاده کن و دعای خیرت رو بدرقه ی زندگی ام کن (و هرکس که میخونه و استفاده میکنه چون زجر زیادی کشیدم تا این گوهر ناب رو متوجه شدم):

مردها در هر لحظه فقط از یک نیمکرده ی ذهن شون استفاده میکنند و ما زن ها تو لحظه از دو نیمکره همزمان؛ بنابراین مردها خیلی راحت تو لحظه ی حال هستند و ما زن ها باید تمرین و تمرین کنیم تا ذهن مون ما رو فریب نده و بره تو گذشته یا آینده

خلاصه وقتی رابطه ی زناشویی با همسرت برقرار میکنی (مرد واقعا همه چیزش در رابطه است ولی زن نه) بنابراین تمرین کن همه چیزت (جسم، ذهن، روح، روان، افکار، احساساتهمه چیززززززت) تو رابطه باشه (نگو این جوری ام چون نیست ما زن ها موقع روابط ذهن مون همه جا درحال پروازه) فقط جسمت نباشه که اونجا حضور داره

فایده ی اینکار چیه: وقتی هر دو به ارضا می رسید به درک یکی شدن روح می رسید و این تجربه ی معنوی، آرامش و حس ناب لذت (لذت جسمی نه لذت ورای کلمات) فوق العاده عظیمی به هر دوتون میده و خب همین آرامشه باعث میشه هر دوتون دلتون برای زندگیتون بتپه و هرز رفتن هم برای هیچ کدومتون نباشه

با سلام و احترام اولا مگه زندگی اونم با بچه، مسخره بازیه که شوهرت با یه حرف بی منطق شما به این فکر ...

عزییزم ممنون که وقت گذاشتی، چرا باور نکنم حتما امتحان میکنم 

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره... 
آها مشكلش اينه شمارو بفرسته دنبال نخود سياه خودش بره شب نشيني. من جاي شما باشم يه مدت كم محلي ميكنم ...

اتفاقا بفکر اینم که کلا بیخیالش بشم ببینم چکار میکنه

بعد از اینکه صلح به زندگیت برگشت (این برا بعدِ صلحه) این چیزی که میخوام الان برات بنویسم حاصل چند سا ...

عزیزم ما هر دو از لحاظ ج ن س ی خیلی اوکی هستیم و مشکلی نداریم

بعد از اینکه صلح به زندگیت برگشت (این برا بعدِ صلحه) این چیزی که میخوام الان برات بنویسم حاصل چند سا ...

باز هم ممنون از راهنماییت عزیزم

دیشب برای اولین بار به شوهرم گفتم میرم و مهریه ام رو میذارم اجرا، الان پیام داد که حرفای جدید میزدی دیشب منم گفتم وقتی بهم گفتی برو به جهنم باید اون حرف و میشنیدی، بعد هم گفت من دوست دارم که با دوستام برم بیرون و دوس ندارم زنگ بزنی وقتی پیش اونا هستم منم گفتم باشه از این به بعد اختیارت دست خودته

منم گفتم باید بهم احترام بذاری و کوچکترین توهینی نکنی بعد هم منو با دیگران مقایسه نکنی، گفت اگه گیر نددی بهم منم همونی میشم که میخای

خانم ها، خانم های زیبا، خانم های فداکار، خانم های ایثارگر

من خودم یک زنم و سختی های زیادی در راه زندگیم کشیدم بنابراین فکر نکنید درک تون نمی کنم یا مرد من هم خیلی ایده آل و رویاییه

نه ولی من هزینه زیاد کردم برای اصلاح خودم (وقتی تو تغییر کنی دنیای اطرافت و همه ی آدم های اطرافت تغییر میکنن)

یه پیشنهاد دارم اگه دوست داشتید پی اش رو بگیرید (اینکه بیایم لجبازی کنیم، کم محلی کنیم، حرف طلاق رو بکشیم وسط و ... این چیزها واسمون نون و آب نمیشه چرا خودمون رو گول می زنیم ماها به مردهامون وابسته ایم محتاج یذره توجه و محبت مردهامون هستیم) کتاب "نیمه ی تاریک وجود" رو بخونید و ببینید چقدر تا الان اشتباه مردهامون رو قضاوت کردیم