2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی بخاطر زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 61 پست

با خودتون تمرین کنید جوابشو ندید اسمون خدا که به زمین نمیاد کم کم اون تنش یا لجبازی از بین میره وقتی زندگی بیفته رو دنده ی رو کم کنی دیگه باید تا تهش رفت

پس سعی کن بخاطر ارامش بچه هات باهاش دهن به دهن نزاری

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بی تفاوت بشو بهش و هرچیزی که اذیتت میکنه فقط بچه هات واست مهم باشن،برو یه سرگرمی پیدا کن که عاشقش با ...

متاسفانه چون دور از خانواده هامون هستیم خیلی وابسته هستم بهش، میدونم که دوستم داره میگه من بدون تو تو این خونه نمیام میام زندگی رو آتیش میزنم میرم

خدایا خودت بساز، تو بسازی قشنگتره... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مسئله کوچیک، آخرین بار بخاطر این که منو هی با این و اون مقایسه میکنه منم گفتم میخواستی بری همونا ...

یه بار تو حال خوبتون بگو فلانی میگفت از شما (خودت)یاد بگیره تو فلان زمینه 

وا چه كار بدي... دليلش چيه؟ هوا ورش داشته؟

من مخالف این بودم که با دوستاش بره شب نشینی میگه زن دوستم چرا هیچی نمیگه ولی تو مخالفی، من اصلا سیاست ندارم من مخالفت میکنم ولی اون کار خودش رو میکنه، یا مثلا خواهرم که دور از بابام اینا زندگی میکنه میره خونه بابام اینا میمونه میگه تو چرا نمیری مثل خواهرت باش 

مرگ یه بارشیونم یکبار .یه بار باهم خرف بزنید درست و بموقع مشکلتونو حل کنید تموم شه بره .

جدیدا اصلا منطق نمی‌فهمه، هر چی میگم با لجبازی جواب میده، بخاطر همین اصلا به نتیجه نمیرسیم

من مخالف این بودم که با دوستاش بره شب نشینی میگه زن دوستم چرا هیچی نمیگه ولی تو مخالفی، من اصلا سیاس ...

آها مشكلش اينه شمارو بفرسته دنبال نخود سياه خودش بره شب نشيني. من جاي شما باشم يه مدت كم محلي ميكنم خودمو با بچه ها سرگرم ميكنم ببينم عكس العملش چيه براش مهمه يا نه

عزیزم جایی تو زندگی هست که اختلاف نظر نباشه ؟؟

مشکل نباشه ؟؟

اینطور که شما میگی مشکل حاد نداری 

زندگب بقیه رو ببین تاپیکهای دیگه 

خیانت .مادر شوهربد .بد دلی مرد .کتک زدن مرد و.....

بکم مراعات کن تهش زن باید آرامش ایجاد کنه 

اللن با مشکلات مالی و سختی کار مردا همشون اعصاباشون بهم میریزه دلشون میخواد وقتی میان خونه زن با آغوش باز بره پیشواز و کوچکترین مسئله ای تو خوته نداشته باشن هر چند خودشون اخلاقشون تند میشه و ناراحت میکنن 

ببین عزیزم شما الان بچه داری به خاطر بچه هات هم که شده باید صبور باشی تحمل کنی شوهرت هر چی گفت جواب نده یکم فک کن خودش پشيمون ميشه .

من جاری بزرگم با اینکه شوهرش رو هم خیلی دوست داره ولی همیشه با هم در بحث هستن سه تاهم بچه داره اصلا مراعات نمی کنن الان دخترش شده افسرده پونزده سالشه .حیف این بچه هاست .باور کنید سر یک حرف خیلی بی ارزش 

عزیزم جایی تو زندگی هست که اختلاف نظر نباشه ؟؟ مشکل نباشه ؟؟  اینطور که شما میگی مشکل حاد ندا ...

همونجوری که شما گفتی اصلا مشکلمون بزرگ نیس من بخام برم قهر بگم برای چی اومدم؟ 

ببین عزیزم شما الان بچه داری به خاطر بچه هات هم که شده باید صبور باشی تحمل کنی شوهرت هر چی گفت جواب ...

دیشب به شوهرم گفتم منو ببر خونه بابام دیگه زندگی ما تمومه، ولی اصلا دیشب تا صبح خوابم نبرده، بنظرتون چطور به شوهرم بگم که نمیرم؟ میخام زندگی کنم

همونجوری که شما گفتی اصلا مشکلمون بزرگ نیس من بخام برم قهر بگم برای چی اومدم؟ 

برای چی بری اشتباه ترین کار اینه که زن بره قهر  دلیلی برای قهر اصلا نیست 

عزیزم بشین سر زندگیت بکمی سکوت کن یکم به خودت برس آرامش بدست بیار کم کم به همسرت محبت کن درست میشه مردا با محبت رام میشن 

بذار هرجا دوست داره بره آزادبذارش یه مدت که رفت و دید کاریش نداری کمتر میره 

عزیزم جایی تو زندگی هست که اختلاف نظر نباشه ؟؟ مشکل نباشه ؟؟  اینطور که شما میگی مشکل حاد ندا ...

شما هم اگه میشه به سوالم تو پست بالایی جواب بدین  

[QUOTE=99847490]برای چی بری اشتباه ترین کار اینه که زن بره قهر  دلیلی برای قهر اصلا نیست  عزیزم بشین سر ز ...[/QUOTE ممنون از راهنماییت گلم