2777
2789
عنوان

زد بلاکم کرد....

1427 بازدید | 40 پست

من شوهرم الان پنج روزه قهریم با یکی چت کرده بود و زنگ زده بود حالا بماند که دفعه ی اولش نبود البته زنه شروع کننده بود و بهش پیام داده بود اینم جواب داده بود...خلاصه دعوا کردیم و کلی حرف زدمش بهش اونم هی میخواست بهانه بیاره من جیغ و داد کردم جلوم زنگ زد به اون زنه بهش فحش داد گفت تو زنگ زدی و مزاحم شدی اونم بعدش پیام دادکلی فحش داد بعدم بلاکش کرد و به من میگفت بخدا چیزی نیست چند تا پیام از رو بیکاری بوده من اگه میخواستم کاری بکنم گوشیمو رمز میزاشتم گفتی هر چیییی بگی نمیتونم بهت اعتماد کنم غلط کردی جواب دادی ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت زنگ نزدم فقط چت بوده ولی تو واتس آپ سه بار بهش زنگ زده بود اینم بگم دوسه روز بود که چت کردنو شروع کرده بودن حتی عکس هم فرستاده بود از خودش زنه...خلاصه بهش نشون دادم هیچی نگفت گفت زنگ زدم بگم مزاحم نشو گفتم خواهشا اینجوری به شعورم توهین نکن مگه من احمقم البته بلاکش کرده بود ولی عکسو تو گوشی دیدم که گفت تو گروه فرستادن چرت میگفت 

تا اینکه شوهرم کار پیش اومد رفت خونه ی خواهرش قبل رفتن پیام داد وسایلمو جمع میکنی گفتم من کاری به کارت ندارم اومد جمع کرد موقع رفتن اومد خداحافظی نگاهشم نکردم پول گذاشت برام و رفت....تا دو روز نه زنگ زد نه پیام داد منم همینطور

البته مسافرتش کاری بود ....روز سوم پیام داد حالت چطوره و دلم تنگ شده و عکس فرستاد از خودش بعدم معذرت خواهی کرد که بخدا هیچی نبوده الکی بزرگش میکنی من اصلا طرف و ندیدم اون دروغ گفته هرچی بهت گفته هیچی نگفتم ..کلی پیام داد تا اینکه گفتم خودتو بزار جای من ببین میتونی دوباره اعتماد کنی گفت حق داری ولی تو حساسی گفتم هیچ زنی الکی حساس نمیشه...دیگه جوابشو ندادم 

شب دوباره پیام داد دلم تنگ شده برات چی بیارم از این صحبتها تحویلش نگرفتم دیگه تحویلش نگرفتم ولی تا آنلاین میشد عصبی میشدم چند بارم تماس تصویری گرفت جواب ندادم خواهرش زنگ زد با گوشیش مجبور شدم جواب بدم باهاش حرف زدم ولی با شوهرم حرف نزدم 

گفت زنگ نزدم فقط چت بوده ولی تو واتس آپ سه بار بهش زنگ زده بود اینم بگم دوسه روز بود که چت کردنو شرو ...

از بیکاری چت کردن شروع میشه و به خیانت ختم میشه😊

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕