2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنیدچطوری پولم پس بگیرم؟

177 بازدید | 37 پست

سلام خانوما شب همگی خوش

۵سال پیش پدرم فوت شده و یکسال قبل فوتش ۶۰ میلیون قرض میده به شوهرخالم

قراره بوده ۱ساله پس بده ولی الان ۶ساله هزارتومنم پس نیاورده کشاورزه کلی ام زمین داره ندار و ناکامم نیست که بگم مراعاتشو کنم.اون پول مال من بوده بخاطرهمین نمیدن اهل شر بازی ام نیستم با دوتا وکیل حرف زدم فقط فکر پول گرفتن بودن اصلا کمک نکردن

با هزار بدبختی اندازه ۷۰میلیون از شوهرخالم سفته گرفتم تا اول مهر فرصت دادم بهشون اگه نداد پولمو بنظرتون بذارم اجرا سفته هاشو؟

من خیلی پول لازمم اول زندگیمه میشه هم فکری کنید؟

ممنون💜

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که سفته داری

6 سال زمان کمی نیست 

همون مهرماه بذار اجرا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سفته هارو تاريخ زده؟بعد عنوان كرده ب عنوان ضمانت يا ن؟

از ترسم سفته هارو قایم کردم الانم دم دستم نیست

فقط خالم همشونو امضا کرد و زد ضمانت

خودش امضانکرد سفته هارو

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر
60ملیونه اون موقع الان ضربدر سه میشه😔😔😔 چقدر بی وجدانه، با مامانت مشورت کن اگه ناراحت نمیشه بذار ...

اون موقع میشد باهاش یه آپارتمان ۶۰ متری خرید 

الان با ۳۰۰ میلیونم نمیشه.

بدبختیم اینه مامانم خودشو کشیده کنار 

از ترسم سفته هارو قایم کردم الانم دم دستم نیست فقط خالم همشونو امضا کرد و زد ضمانت خودش امضانکرد س ...

كاش تاريخ و ضمانت نميزد خودشم امضا ميكرد 

بذارش اجرا زمانش حتما اين كارو كن

یه بزرگتر رو واسطه کن رو در رو روت نمشه زنگ بزن پولتو بخواه دیدی نمیده حساب حسابه کاکا برادر بزار اجرا تا مجبور بشه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

من چی بگم که ۳ساله مردیکه پول شوهرم ونمیده اهوازیه چک سفید امضا هم داره ازش شوهرم البته چکش مال زنشه ۲۷۰ملیونه همش التماس وزاری میکنه خسته شدم ازدستش کاش فقط اون بودازچندین نفرپول میخوایم پولامونونمیدن انشاالله خیرنبینن😔😔

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
از  ریش سفیدا  وبزرگا فامیل که رودربایستی واحترامشون رو داره کمک بگیر اول .

داییمو فرستادم بخدا انگار نه انگار 

همش میگن نداریم

خودمم خیلی دست و بالم خالیه

وقتی طلاگرمی ۱۱۰ تومن بود کل طلاهامو مجبورشدم بفروشم حتی نشونم انقدر ضرر کردم

به شورای حل اختلاف مراجعه کن تا کمکت کنن

خیلی زمان میبره

دوماه طول میکشه تا حکم جلب بدن

هیچکس پشتم نیست

شوهرمم صبح تا غروب سرکاره مرخصی نمیدن اصلا یه اوضاعی دارما😔

كاش تاريخ و ضمانت نميزد خودشم امضا ميكرد  بذارش اجرا زمانش حتما اين كارو كن

یعنی الان نمیتونم کاری کنم؟