2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش تنبلی تخمدان داشتم البته چندین سال تنبلی داشتم یک مدتی اصلاح سبک زندگی انجام دادم حدود یکسال پیش رفتم سونوگرافی هیچ علائمی از تنبلی تخمدان مشاهده نشد... الان توی اقدامم

من چند سال پیش تنبلی تخمدان داشتم یک مدتی اصلاح سبک زندگی انجام دادم حدود یکسال پیش رفتم سونوگرافی ه ...

اصلاح سبک ازکجاوچجوری گرفتی چندماه طول کشید ؟قبلشم دارومصرف کردی و نتیجه نگرفتی؟

اصلاح سبک ازکجاوچجوری گرفتی چندماه طول کشید ؟قبلشم دارومصرف کردی و نتیجه نگرفتی؟

با دکترهای مختلفی صحبت کردم و گفتند تاثیر دارو موقته و بعد از قطع دارو دوباره بر میگرده منم متفورمین و قرص های مختلف صدابرداری رو امتحان کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم و چند ماه پریودم مرتب میشد و دوباره نامنظم میشد... 

تایم خواب تنظیم شب بین ۱۱ تا ۱۲ خوابیدم صبح هم بین ۸ تا ۹ صبحانه خوردم

پیاده روی و ورزش

قند مصنوعی کم بشه یا کلا قطع بشه

در برنامه غذایی مصرف آجیل و خشکبار و سبزیجات تازه قرار داده بشه

مصرف آب زیاد در طول روز

دمنوش بابونه و دارچین

آرامش داشته باشیم و از استرس دوری کنیم

و ...

پکیج داره خیلی از ماما ها در اینستا ارائه میکنن اما من نخریدم و خودم همین موارد رو رعایت کردم دکتر سونوگرافی گفت هیچ اثری از تنبلی تخمدان نیست انگار تازه زایمان کردی

ب من متفورمین نداد ولی میگن خیلی خوبه رحمتوگرم‌گن‌ من‌ فعلادارم‌گرمیجات‌زیادمصرف میکنم

چطوری رحممو گرم کنم؟

من دیشب سونو دادم تازه فهمیدم فعلا هپروتم و هیج اطلاعاتی ندارم

چطوری رحممو گرم کنم؟من دیشب سونو دادم تازه فهمیدم فعلا هپروتم و هیج اطلاعاتی ندارم

دمنوش دارچین زنجبیل  گل محمدی و زعفرون آخرشم نبات‌ بندازبخور‌ صبحا ناشتاچندتادونه فلفل اسباب نشده‌بااب قورت بده سیاده دونه روبکوب باعسل قاطی کن ی قاشق مرباخوری ناشتابخور تونت بزن گرمیجات‌ میاره برات چیه‌ بخورهمشو‌ و اصل کاری روغن سیاه‌دانه‌بخربزن‌ زیرشکمت شب قبل خواب