2777
2789

غروب موبایلش پشت مبل افتاده بود فکر کرده گم شده دزدیدنش..سه ماهه خریده 3 ملیون اعصابش شدیدد خورد شده بود بعد من نمیدونم این مشکل بیمارییه یا نه دست خودم نیست بعضی وقتا یه نفر عصبانی میشه من خندم میگیره یا حالش بد میشه البته اولش ولی بعد چند دقیق چنان گریم میگره که حالا گریم بند نمیاد خلاصه امروزم من خندم گرفت شوهرم عصبانیتش شدید تر شد بهم گفت خفه شو گمشو برو نبینمت..پرتت میکنم از خونه بیرون عوضی تو دیونه ایی ریز ریزت میکنم .طلاق مگه از جا شروع میشه طلاقت میدم و این چیزا  .. دیگه من حرفی نزدم کارای خونه رو رسیدم شام اوردم بعد نمازمو خوندم بعد نماز کلی گریه کردم تو حال خودم بعد که سبک شدم اومدم اینور نشستم تا اینه بچم هی گریه میکرد لج اومد واسه آبمیوه من گفتم چون الا موق خوابه شیر خشک میخواد بخوره بهش ندادم بچمم هی بیشتر لج کرد اینم باز عصبانی شد گفت خفه ش کن اعصاب ندارم دخترم گریه ش بیشتر شد ..بعد بهم میگه تو از قصد اینجوری میکنی ساکتش نمیکنی منم دیگه جوش اوردم گفتم غلط بکنم از قصدباشه مگه مریضم تو عصبی هستی میخوای مار و هم عصبی کنی بچه رم میخوای خودت کنی ..بعد گفت تشک و بنداز میخوام بخوابم گفتم من بمیرم تو از دستم راحت میشی چرا نمیمیرم بهم گفت چرت و پرت نگو خفه شو خیلی دلم شکست الانم خر و پفش هواست منم کلی گریه کردم از تنهایی خودم ..من خیلی آرومم ولی اون خیلی عصبی و استرسی اینم بگم این فقطط تنها بدیشه وگرنه کلا خوبه مهربونه برعکس اینکه عصبیه ..یه وقت مریض بشم تا خوب نشم خیالش راحت نمیشه ..اهل کاره ..چشمش دنبال هرزگی نیست ولی خب اینم مشکله دیگه شاید من مقصر بودم ولی این نباید اینطوری میکرد ..من خیلی تنهام بخدا جز خودش بچم هیشکی رو ندارم ..حتی هیچ کس ننیس باهش درد و دل کنم فقط اینجا تونستم بگم ...واقعا احساس کردم اگه بمیرم بهتره 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون چشمات ❤️ منم موقع عصبانیت بقیه به طرز فجیعی خندم میگیره کاریم نمیتونم بکنم زیاد بهش فکر نکن ولی بهش بگو از دستش ناراحتی و آدم موقع عصبانیت نباید هر حرفی به ذهنش میرسه و به زنش و مادر بچش بزنه 

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️

با شوهرت برو طبع شناسی

غلبه ی بعضی طبع ها باعث پرخاشگری و یهویی عصبی شدن میشه.

مثل غلبه ی سودا، یا صفرا

من خودم کمی غلبه سودا داشتم ، با چندتا عرقیجات واقعا اخلاقم بهتر شده خیلی مشهوده توی رفتارم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

من توام یا تو منی

این همه شباهت عجیبه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

شوهرت که خیلی کارش زشت بوده و عصبی رفتار کرده ولی عزیزم کار شماهم واقعا خیلی خیلی روی مخ بوده.اون عصبی بوده شما میخندیدی؟منم بارها موقع جدیت همسرم مسخره بازی دراورده و زده به شوخی دلم میخواسته خفش کنم.حالا تازه مثلا قصدش این بوده حال و هوای منو عوض کنه.این عادتتو هر چی سریعتر ترک کن

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
خدایی منم وقتی عصبانی باشم یکی بخنده سگ میشم

آره خب حق داره ولی تا یه حدی مگه فحشش دادم که اینجور عصبانی شده ..من نمیدونم چه مرگمه اینجوری میشم خیلی بده ..چند بار تو دانشگاه استادمون عصبانی شده بود من خندم گرفت بعد منو از کلاس بیرون کرد.. 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

من وقتی عصبانی بشم خیلی بد میشم  

ولی تو دلم هیچی نیست تو عصبانیت هرچی بگم هیچکدوم از ته دلم نیست اون لحظه فقط میخوام خودمو خالی کنم همین بعدشم مثل چی پشیمون میشم😞😞

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

مشکل بعضی مردها اینه فکر می کنن ما زنا آلزایمر داریم اونوقت تو دعوا مثل دوستای پسرشون با خانومشون بحث می کنن غافل از اینکه زن حساسه خورد می شه

عزیزم به وقتش توجیه ش کن که الفاظ زشتش روحتو آزرده می کنه یه وقت خدای نکرده افسردگی شدید می گیری