2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور حالمو گرفته باهاش بحثم شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 52 پست
😞😞😞😞😞

خب خیلی حرفای بدی میزنه

مثلا میگه زندگی ما فاسده و فاسدترم میشه😐یا میگه اصلا با تو نمیشه زندگی کرد

این حرفا مال عصبانیت با لول پایینه اگه بالاتر بره که هیچی،بی لیاقت،برو بمیر و...😥

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام عزیزم ما زنا اکثرا مثل هم هستیم منم با شوهرم خیلی مشکل دارم خیلی خشک و سرده نه حرف میزنه نه میگ ...

منم اگه مثل اون باشم دیگه مهر طلاق تو شناسناممه..خودش میگه چقد خوبه تو مثل من نیستی من اگه جواب حرفاشو بدم دهن جوابی کنم دیگه اینجا خون میریزه..اکثر وقتا من دهنمو میبندم تا بگه خودش خالی کنه اکثر وقتا همیش جواب نداددنم کمکم کرده وضعیتومن بدتر نشه ..چی بگم عزیزم که دلم خلی پره ..یه بار خیلی خیلی عصبانی شدن جوابشو دادم برای اولین بار اونم برای اولین بارش یه سیلس محکم زد تو گوشم ..البته بعدش به غلط کردن افتاد خودش دلش به حال من بدبخت سوخت ببینم من دیگه چقد مظلومم ..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زنی عزیزم پر از زیرکی و سیاست و لطافت کاری رو که بخای بکنی می تونی با قدرتت بکنی😊 مثلن یه روزی ...

باشه عزیزم حتما تلاشمو میکنم .. معمولا ایطوری که گفتی انجام میدم جواب میده روش

میخندیم میگن چرا میخندی الکی خدایا شفا بده... گریه میکنیم میگن چیه فقط گریه میکنی.... کار می‌کنیم می ...

والا بخدا چه خوب گفتی ..

وقتی خنده ت میگیره محیط رو ترک کن یبار شنیدم اگه بی موقع خنده ت گرفت به ناخن انگشت شست دستت نگاه ...

ازش دور شدم ولی اومد تو اتاق دید دارم میخندم..آخه اولی بارش نبو وسیله گم میکنه تازه مطمئن بودم تو خونست پیدا میشه ..چشم عزیزم حتما این کارومیکنم 

آره خب حق داره ولی تا یه حدی مگه فحشش دادم که اینجور عصبانی شده ..من نمیدونم چه مرگمه اینجوری میشم خ ...

دختر نیم ساعته دارم ب این حالتت میخندم خدا بگم چیکارت نکنه🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

❤️