2777
2789
عنوان

شوهرم بدجور حالمو گرفته باهاش بحثم شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نكنه بميري ،شما خانم و مهربوني يه چندتا مطلب سرچ كن راجع به كساني كه موقع بحران واكنش عجيب دارن مثل همين خنديدن چيز جديدي نيست اصلا براي همسرت به دفعات بفرست بزار اروم اروم تو ذهنشون جا بيافته اين موضوع 

بهشون هم كمك كن در شرايط عصبانيت خودشو كنترل كنه يكي از پيشنهاداتم اين من انجام دادم و جواب داده 

وقتي با هم خوب هستين با هم صحبت كنين بين خودتون رمز بدارين موقع عصبانيت همسرت خواستن تندروي كنن اون رمز رو به زبون بيارين با روي خوش 

نه اين كه بگي باز تو فحش دادي مگه قرار نبود ديگه فحش ندي 

آره خب حق داره ولی تا یه حدی مگه فحشش دادم که اینجور عصبانی شده ..من نمیدونم چه مرگمه اینجوری میشم خ ...

خب تو دست خودت نیست میخندی منم دست خودم نیست سگ میشم چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم

باور کن من شوهرتو درک میکنم من عصبانی میشدم داداشم اذیتم میکرد ب حد انفجار میرسیدم

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
با شوهرت برو طبع شناسی غلبه ی بعضی طبع ها باعث پرخاشگری و یهویی عصبی شدن میشه. مثل غلبه ی سودا، یا ...

کجا باید مراجعه کنم برای طبع شناسی تو عصبانیت نمیتونم خودمو کنترل کنم اون لحظه واقعا تبدیل به یه آدم عجیب غریب وحشی میشم

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
قربون چشمات ❤️ منم موقع عصبانیت بقیه به طرز فجیعی خندم میگیره کاریم نمیتونم بکنم زیاد بهش فکر نکن ول ...

بعدا بهش بگم حرفمو قبول میکنه اشتباهشو متوجه میشه ولی باز انگار نه انگار تکرار میشه خودشم قبول داره که زود عصبانی میشه ولی مثل اینکه جز تحمل من چاره ای نیست   

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
خب تو دست خودت نیست میخندی منم دست خودم نیست سگ میشم چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم باور کن من شوهرت ...

مثل من

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

سلام عزیزم ما زنا اکثرا مثل هم هستیم منم با شوهرم خیلی مشکل دارم خیلی خشک و سرده نه حرف میزنه نه میگه میخنده میگه تو باید حالم و خوب کنی وقتی میام اگه تو بخندی منم میخندم نه میزاره جایی برم نه کسی بیاد دارم دق میکنم... یه پسر 14 ساله دارم یه دختر 4 ساله از همه چیز و همه کس خستم... هر هفته یه دعوا میکنیم میرم خونه ی مامان میاد دنبالم کلی حرف می‌زنیم میگه درست میشه ولی بعد از دو روز بازم روز از نو روزی از نو خیلی خستم اینقدر ناراحتی کشیدم تمام مرضا اومده سراغم حتی نمیتونم درست نفس بکشم بعضی اوقات دلم میخواد بزارم برم یه جا که کسی پیدام نکنه 

کجا باید مراجعه کنم برای طبع شناسی تو عصبانیت نمیتونم خودمو کنترل کنم اون لحظه واقعا تبدیل به یه آدم ...

من خودم یه درمانگاه معمولی تو تهران رفتم و دکتر طب سنتی ویزیتم کرد.

چندتا معروفش توی تهران و قم هست

ولی شما هر دکتر طب سنتی ای که بری ، می تونه طبعت رو و باید و نبایدهاتو بهت بگه عزیزم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
بمیرم واسه دلت، چرا ما زنا اینقد بدبختیم

خدانکنه عزیزم ..آره فکر میکنم بعضی وقتا آخر من از این تنهاییم دق میکنم .من آدمیم که وقتی ناراحت میشم بیشتر تو خودم میرم انگار بیشتر تو تنهایی خودم فرو میرم 

با شوهرت برو طبع شناسی غلبه ی بعضی طبع ها باعث پرخاشگری و یهویی عصبی شدن میشه. مثل غلبه ی سودا، یا ...

آره قبول دارم خیلی خوبه ولی اون حوصله این چیزا رو نداره ..

من خودم یه درمانگاه معمولی تو تهران رفتم و دکتر طب سنتی ویزیتم کرد. چندتا معروفش توی تهران و قم هست ...

کجای قمه؟ممنون میشم آدرس دقیق بدی عزیزم واقعا احتیاج دارم

آره قبول دارم خیلی خوبه ولی اون حوصله این چیزا رو نداره ..

تو زنی عزیزم پر از زیرکی و سیاست و لطافت

کاری رو که بخای بکنی می تونی با قدرتت بکنی😊 مثلن یه روزی ک خیلی سرحالا بگو خودم میخام برم وقتی رفتید اونجا دو تا ویزیت بگیرید 

سخت نیست به خودت و تواناییت اطمینان داشته باش.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙