2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

723 بازدید | 53 پست

خسته شدم دیگه بخدا پسر ۷ ماهه دارم ۶ ساله ازدواج کردم شوهرم بیشتر اوقات ماموریت زمانی هم که خونست میره پایین پیش مادرش یا همش خونه داداشش شب هم میاد خونه اصلا انگار مارو نمیبینه میگیره میخابه سر چیز های الکی همش باهام دعوا میکنه پسرم مریض شده بود عین خیالش نبود افسردگی شدید گرفتم هر چی پیش مشاور میرم هیچی درس نمیشه موندم چیکار کنم فردا میخام پسرم رو بردارم برم خونه بابام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان طلاق بگیری حل میشه ؟؟؟؟

نه تو باطلاق فقط میخای بگی به منم توجه کن.

این هزینه به این گندگی رو میخای بدی که بهش بفهمونی که بهت توجه کنه؟

خب اگه میفهمید که بهت توجه میکرد.

اون نمیفهمه .

دردش نفهمیدنه

به نظرم برو ولی نه به قصد طلاق بذار یه مدت جای خالیتون ببینه به خودش بیاد اکثر مردا قدر نشناسن.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

طلاق نگیر که اول بدبختیه. خب وقتی میگی همش دعوا دارین. معلومه که میره پیش مادر و برادرش. محیط خونه رو خیلی دلچسب کن. بزار پر از ارامش باشه. غذای خوب لباس خوب. تر و تمیز. حرفهای خوب. بزار بدونه خیلی بارش مهمی . به همسرت اعتماد به نفس بده. سعی نکن تغییرش بدی خودت یکم تغییر کنی همه چیز درست میشه. خواست پاشه بره خونه مادرشوهرت تو و بچه ات هم برین. مادرشوهرتم دوستدشاته باش که بدونه چقدر مهربونی