2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 53 پست
بیشعورن این مردایی که نمیفهمن حداقل جلوی خانمشون به خاهر مادرش توجه زیاد نکنه. بابا دردت سنگینه میف ...

اینطوری که نمیشه بشینه بگه تهش که چی

اینطوری تهش اینکه عقده ای میشه و افسرده

بهتره زودتر به تهش برسه و خودشو نجات بده

خدایا شکرت*
بیشعورن این مردایی که نمیفهمن حداقل جلوی خانمشون به خاهر مادرش توجه زیاد نکنه. بابا دردت سنگینه میف ...

اره بخدا مادر شوهر از یه حرف کوچیک من هزار تا چیز میکشه بیرون میدونی از چی میسوزم از اینکه اون همه محبت منو ندید پول لازم بود همه ای طلا هامو دادم فروخت داشتیم طبقه بالا خونه مادر شورم رو از بردار شورم میخریدیم کل پسندازم رو دادم خونه هم فقط به اسم   خودشه  با عشق غذا درس میکنم سفره آماده میکنم میاد میگه این چیه درس کردی ووووو و. ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا مادر شوهر از یه حرف کوچیک من هزار تا چیز میکشه بیرون میدونی از چی میسوزم از اینکه اون همه م ...

بعضی ادما باید فقط گیر آدم هفت خط بیفتن .

قدر آدمای خوبو نمیدونن.

نمیدونم گاهی میگم ما که مظلوم بودیم مشکل داشتیم .

اما از وسط راه بکشیم کنار بازم اونا برنده میشن .

والا نمیدونم عزیزم 

چی بگم زندگی ما ایرانیا با عشق شروع میشه با شهوت ادامه پیدا نیکنه با مادیات قاطی میشه اصلا ی معجونیه واسه خودش.

اره بخدا مادر شوهر از یه حرف کوچیک من هزار تا چیز میکشه بیرون میدونی از چی میسوزم از اینکه اون همه م ...

عزیزم باید سیاست شوهرداریت رو خیلی خیلی زیاد کنی ، یا نباید پس اندازت دو میدادی یا حتما باید نصف خونه رو میزدی به نامت ، من بودم صددرصد اینکارو میکردم ، همسر منم خیلی مامانی بود ، الان شدیدا به خودم وابسته ش کردم جوری که چند روز پیش من نرفتم عروسی فامیلشون همسرمم بخاطر من نرفت ، 

اینطوری که نمیشه بشینه بگه تهش که چی اینطوری تهش اینکه عقده ای میشه و افسرده بهتره زودتر به تهش بر ...

اگه واسه بعدش برنامه داره آره.

معلومه خانواده پسره براسون پول مهمه

چی بگم دوستم 

تو الان واسه ی سرپناه هم باید پدرت دربیاد

واسه زن مطلقه سخته

تو این اوضاع

اینجوری ی درد داری.

گفتم که مگه اینکه وضع مالیت خوب باشه و از نظر روحی هم برات مهم نباشه 

خانما طلاق تو دوران عقد مثل طلاق بعد از ازدواجه؟؟ یکین؟؟؟ باکره هستم و اصلا همدیگرو تحمل نمیکنیم ...

واییی اشتباه نکن

اگه فکر میکنی غلطه و مشاوره هم برو

همین الان بهتر از بعد عروسیته

تو ایران واقعا اینجوریه

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
اینطوری که نمیشه بشینه بگه تهش که چی اینطوری تهش اینکه عقده ای میشه و افسرده بهتره زودتر به تهش بر ...

نه عزیزم تو جامعه مزخرف ما نمیدونید که به یه زنه مطلقه با چه دیدی نگاه میکنن و تفکرودیدگاهشون چیه 

بایدهرطورشده تلاش کنه و راه حلی برای مشکل زندگیش پیدا کنه آخه یه بچه داره خودش تنهانیست که

چیکار کنم بشینم تو این خونه پیر بشم  

فک کردی بعد طلاق حلوا حلوات میکنن ....ن بابا سر دوروز نشده بچتم ازت میگیرن و ن نش یه زن دیه واسش میگیره تامام فقد تو میمونی و ی دنیا بدبختی

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
عزیزم باید سیاست شوهرداریت رو خیلی خیلی زیاد کنی ، یا نباید پس اندازت دو میدادی یا حتما باید نصف خون ...

چجوری به خودت وابسته کردی؟؟

ممنونم اگه بگی و کامل توضیح بدی

چجوری به خودت وابسته کردی؟؟ ممنونم اگه بگی و کامل توضیح بدی

عزیزم اول اینکه بهت بگم چهره خیلی مهم نیست ، چه بسا به وفور خانمهایی رو میبینیم با چهره های معمولی ولی خیلی کلاس دارن و برای خودشون ارزش قایلند ، من میتونم بهت بگم اولین و مهم ترین کاری که باید کنی اینه که روز به روز بیشتر به فکر خودت باشی و به خودت برسی ، هیچ مردی حاضر نیست یه زن باکلاس و لوند رو ول کنه ، ریزو درشت برای خودت خرج کن ، ورزش کن ، لباس شیک بپوش ، غذاهای خوب بخور