2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 53 پست
عزیزم اول اینکه بهت بگم چهره خیلی مهم نیست ، چه بسا به وفور خانمهایی رو میبینیم با چهره های معمولی و ...

مثلن من موهام خیلی زیاد کم پشته جوری که پوست سرم پیداست یعنی این مهم نیست

به خاطر این موضوع اصلا اعتماد به نفس ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلن من موهام خیلی زیاد کم پشته جوری که پوست سرم پیداست یعنی این مهم نیست به خاطر این موضوع اصلا اع ...

نه باور میکنی من دقیقا یه خانوم همینجوری میشناسم ولی سوهرش میپرستتش ، چون اون خانوم خودشو باور داره ، میتونی موهاتو جوری آرایش کنی که پرتر به نظر بیاد یا رنگ های روشن کنی که کم تر کف سر دیده بشه ، 

نه باور میکنی من دقیقا یه خانوم همینجوری میشناسم ولی سوهرش میپرستتش ، چون اون خانوم خودشو باور داره ...

مرسی عزیزم خیلی بهم روحیه دادی

به خاطر کم پشتی خیلی زجرمیکشیدم

چون شوهرم عاشق موهای پرپشت و بلنده

عزیزم اول اینکه بهت بگم چهره خیلی مهم نیست ، چه بسا به وفور خانمهایی رو میبینیم با چهره های معمولی و ...

ببخشید عزیزم بازم سوال میپرسم

چجوری واسه خودمون ارزش قائل شیم

میشه دلیلشو بگی؟ پشیمون نیستی الان خودتو با چی مشغپل کردی من موندم چکاری رو‌شروع کنم افسردکی نگیرم

به دلایل زیادی

دروغگویی،ترس از پدر،بی پولی،خبرچینی به خانواده،بدرد تکیه کردن و اعتماد کردن نمیخورد،در کل آدم لایقی نبود و لیاقت زندگی با منو نداشت، اول فراموش کردن سخت بود ولی الان راحته و فقط شکر میکنم که جدا شدم و خوشحالم که تونستم زندگیمو نجات بدم

( در ضمن تو پست قبلیم اشتباه نوشتم ، من باکره نبودم و جداشدم )

ببخشید عزیزم بازم سوال میپرسم چجوری واسه خودمون ارزش قائل شیم

عزیزم خودت توی اولویت باشی ، برای سلامتیت برای حال خودت ارزش قائل شو ، یاد بگیر بدون وابستگی به کسی حتی شوهرت زندگی کنی و حالت خوب باشه ، حتما برو رشته ی مورد علاقت رو دنبال کن و خودتو سرگرمش کن ، حالا یا هنره یا علم یا کتاب یا ورزش یا هر مورد دیگه ای ، مردا عاشق زنهای مستقل و سرحالن ، هیچ وقت منتظر و منت کش نباش