2777
2789
عنوان

بیایین

57 بازدید | 6 پست

حس میکنم نامزدم داره کم کم ازم دور میشه قبلا دم به دیقه زنگ و اس میداد اما حالا تا من زنگ نزنم و اس ندم هیچ خبری ازش نیس وقتی هم داریم پیام میدیم میگه صب کن مامان کارم داره یا باباش کارش داره خسته شدم میخام واسه منم وقت بذاره دیشب باباش کارش داشت قطع کرد من همینجور گوشی به دست خابم برد صب میگه ببخشید کارای بابارو درست میکردم همونجور با لپتاپ روشن خابم برد 

بنظرتون مشکل از منه ناراحتیم بیجاست؟یانه حق دارم؟

چقد منی تو

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یه ده دوازده روز بخاطر خرابی خطم اصن هیچ ارتباطی نداشتیم بعدش اینجوری شده نمیدونم چشه میپرسم ...

اینکه میگم خطم خراب بود مشکل عمومی بود من ایران نیستم اون چن روز هیچ شبکه یی انتن نمیداد خودش هم میدپنست دلخورهم نبود ولی الان ک اینجوری رفتار میکنه دلم اشوبه یعنی به نبودم عادت کرده؟