2777
2789

سلام دوستان غربالگری 3ماهه اول هزینش برام شد 350 میگن انومالی هزینش خیلی زیاده .درسته؟؟؟اگه نرم مشکلی پیش میاد؟یااگه برم کجا برم که قیمتش مناسب باشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

من سونوگرافی آنومالی رو صدرا انجام دادم فلکه دوم تهرانپارس سمت شرق تهران که ۳۰۰ تومن شد فک کنم

آزمایششو ندادم...

ان تی ت خوب بوده؟ریسک نداشتی؟

بهتره انجام بدی ولی اگه ان تی مشکلی نداشته و تو سونو آنومالی هم مشکلی نباشه آزمایششو انجام ندی اشکالی نداره

البته ازمایشش قبل سونوشه

و اینکه من فقط سونوشو رفتم که برا تعیین جنسیت هم باشه دیگه نرم

اما تو انومالی خیلی خوب و دقیق میبینن همه چیو

از ان تی کامل تره

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من سونوگرافی آنومالی رو صدر انجام دادم فلکه دوم تهرانپارس سمت شرق تهران که ۳۰۰ تومن شد فک کنم آزمای ...

آزماییشو چرا ندادید؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزماییشو چرا ندادید؟

آزمایششو ندادم...

ان تی ت خوب بوده؟ریسک نداشتی؟

بهتره انجام بدی ولی اگه ان تی مشکلی نداشته و تو سونو آنومالی هم مشکلی نباشه آزمایششو انجام ندی اشکالی نداره

البته ازمایشش قبل سونوشه

و اینکه من فقط سونوشو رفتم که برا تعیین جنسیت هم باشه دیگه نرم

اما تو انومالی خیلی خوب و دقیق میبینن همه چیو

از ان تی کامل تره

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

توی سونوگرافی تقریبا سالم بود خداروشکر

و گفت چون ان تی سالم بوده و سنت هم بالا نیس اشکالی نداره آزمایششو ندی اما گفت بدی بهتره

من ندادم

آزمایششو ندادم... ان تی ت خوب بوده؟ریسک نداشتی؟ بهتره انجام بدی ولی اگه ان تی مشکلی نداشته و تو سو ...

ان تی رفتم جواب ازمایش خونم نیومده ولی سونو همه چی نرمال بود خداروشکر البته گفت با ازمایش خون مقایسه میشه 

توی سونوگرافی تقریبا سالم بود خداروشکر و گفت چون ان تی سالم بوده و سنت هم بالا نیس اشکالی نداره آزم ...

خداروشکر.

برای من دوتا دکتر ازمایش انومالی رو نوشت یکیش همین ۳۵۰ تومن بود یکی هم دوتا فاکتور رو بررسی کرده بود که شد ۵۶ تومن .چون شامل بیمه نیست همون ۳۰۰ اینا میشه اگه نمیتونی بگو دکتر برات چیزای کمتری رو بنویسه برای من یه ریسک رو بررسی کرده بود یه مام .من همه ازمایشامو رازی دادم توی سه راه گوهردشت

انشالله برای شما هم همه چی خوب و سالم باشه

برای من دوتا دکتر ازمایش انومالی رو نوشت یکیش همین ۳۵۰ تومن بود یکی هم دوتا فاکتور رو بررسی کرده بود ...

آزمایشگاه رازی منم خون دادم برای غربالگری سه ماهه اول جوابش هفته بعد میاد..ولی برای انومالی دوستم گفت 700 میشه با آزمایش خون

انشالله برای شما هم همه چی خوب و سالم باشه

ان شاالله.ممنون از دعای خوبت

برای من دوتا دکتر ازمایش انومالی رو نوشت یکیش همین ۳۵۰ تومن بود یکی هم دوتا فاکتور رو بررسی کرده بود ...

شما برای سونوی سه ماهه دوم همون آنومالی کجا رفتید؟