2777
2789
عنوان

جوک

108 بازدید | 12 پست

سوار تاکسی بودم زن راننده بهش زنگ زد

راننده عصبانی شد داد زد: صبر کن این گوهو برسونم میخرم میام

خو پدرسگ چیکار ب من داری!؟😂😂😂😂😂😂🤣

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش  بی ادب  گوه خودشه

😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

جفر خرش مریض شد گفت:

خدایا یا خوبش کن یا بکشش!

فردا صبح گاوش مرد ...

جفر رو به آسمون کرد و گفت: 

خدایا ایگوم انصافا هنی فرق خر و گاو نونی؟!

یه افریقایی کنارش نشسته بود، گفت:کفرنگو! 

جفر گفت: تو گوه نخه خیلی  قشنگ درستت کرده طرفداریش هم میکنی 😂

واقعیه؟

نه عزیزم 

جفر خرش مریض شد گفت: خدایا یا خوبش کن یا بکشش!  فردا صبح گاوش مرد ... جفر رو به آسمون ...

😂😂😂😂

شما هم بفرستید دیگه همین بود 😁

خانم ۴۵ ساله ای بر اثر حمله ی قلبی، در بيمارستان بستری بود.

در اتاق جراحی، لحظاتی مرگ را تجربه کرد. وقتی که عزراییل را ديد، از او پرسيد:

آيا وقت من تمام ا ست؟!

عزرایل گفت: نه، شما ۴۳ سال و ۲ ماه و ۸ روز ديگر عمر می کنيد.

زن خوش حال شد و پس از بهبودی، تصميم گرفت در بيمارستان بماند و عمل های زير را انجام دهد:

۱- کشيدن پوست صورت

۲- ليپو ساکشن

۳- جمع و جور کردن شکم

و کاشت گونه و تاتوی ابرو

و به رنگ کردن موها و سفيد کردن دندوناش هم مشغول شد!

يه هفته بعد از اتمام آخرين عمل زيبایی، هنگام مرخص شدن از بيمارستان، در حالی كه می خواست از خيابون رد بشه، با يه ماشين تصادف كرد و كشته شد!!

وقتی با عزراییل رو به رو شد پرسيد: مگه جناب عالی نفرموديد من ۴۳ سال ديگه فرصت دارم؟! چرا جانم را گرفتی؟!!

عزراییل گفت:

اِ اِ اِ تو بوودی؟!!

چه قدر عوض شدی! به این برکت نشناختم. شرمنده.😂😂

میدونم قدیمی بود😂

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

خانم ۴۵ ساله ای بر اثر حمله ی قلبی، در بيمارستان بستری بود. در اتاق جراحی، لحظاتی مرگ را تجربه کرد. ...

نه قدیمی نبود 😀😀