2777
2789

نظر خاصی ندارم! و تجربه شو هم ندارم! دختر من یک سال و نیمگی خودش، خودشو از پوشک گرفت! خودش پوشکشو باز میکرد میرفت دسشویی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از قبل با قصه و دیدن بچه های دیگه گاهی جیش بدون پوشک امادش کردی؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
نظر خاصی ندارم! و تجربه شو هم ندارم! دختر من یک سال و نیمگی خودش، خودشو از پوشک گرفت! خودش پوشکشو با ...

ای خوش شانس فقط اومدی پز بدی😁

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من 2روز  از پوشک گرفتمش. خودش جیش داره میگه دستشویی. لج نکرده. فقط پی پی  نمیتونه بگه.&nbs ...

چندوقتشه 

شبا پوشکش خشک نمیمونه؟ 

پسر منم همسن پسر شماست واسش قصری گرفتم دسشویی هم میبرم ولی اصلا جیش نمیکنه فقط تو پوشکش. منم چند روز ...

هراز گاهی بزار باز باش جیش کنه اینجوری کارت خ سخت میشه

چندوقتشه  شبا پوشکش خشک نمیمونه؟

22ماهشه.  ظهرها 2روز میخوابه. خشک خشک تا پامیشه میگه دستشویی.  اما شب ها خیس پوشکش تا بیدارمیشه میگه مامان دستشویی.    ادامه بدم به نظرتون؟