2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

944 بازدید | 86 پست

دوست صمیمیم دیروز واسم تعریف کرد که یکسال پیش تو فضای مجازی با چنتا پسر چت میکرده و در ارتباط بوده اما فقط پشت تلفن هیچ ارتباط حضوری ای نداشته باهاشون شوهرش پارسال فهمیده ولی آبروشو نبرده ولی میگه خیلی باهام سرد شده دوستم عقد کردس ۳  ساله میگه قبلا هرروز پیش هم بودیم و نزدیکی الان شده دوهفته ای دوبار همو دیدن و یکبار رابطه سنش کمه ۱۸ سالشه شوهرش ۲۵ خیلی پشیمونه و میگه بچگی کردم حالیم نبوده ولی شوهره نمیتونه مثل قبل بشه باهاش  میگه شوهرم میگه طلاق نمیدم شاید چن وقت دیگه  اوضاعمون بهتر شد شاید بدتر  ولی اگه طاقت نداری منتظر بمونی  برو طلاق بگیر دوستمم خیلی عاشق شوهرشه از رو بچگی و نادونی اونکارو کرده یکساله که میگه نگاهم ب کسی نکردم و تو به و دعا و نذر و نیاز میکنه میگه شوهرم دیگه ن حرف میزنه بام مگر اینکه من سر حرفو باز کنم نه علاقمو میبینه نه گریمو میگه گریه سلاح زنه 

دوستم میگه میدونم ازم متنفر شده و دیگه بام خوب تمیشه ولی ب نظر من اگه دوسش نداشت ولش میکرد آبروشم میبرد مگه نه؟؟

جدیدا مادر پسر و دخترم از قضیه بو بردن دخکره دیده سمج شدن بهشون گفته ک کمکش کنن حتی مادرشوهرشم میگه طلاق نگیرید ب دوستم گفته ک با پسرش حرف میزنه ک بهتر شه ب نظرتون دوستم چیکار کنه ؟؟؟ فقط خواهشا نصیحتش نکنید الانم پیشم نشسته خودش میدونه اشتباه کرده و پشیمونه البته اینطور ک میگه قبلشم مشکل داشتن ولی الان خودشم میگه نمیتونه حرفی بزنه چون میزارن پای توجیح کار زشتش 

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پشیمانی

://

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان یه مشورت بدین چیکار باید بکنه که زندگیش رو براه بشه؟؟؟

هیچ کاری نمیشه کرد 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

چ قد بچگی کرده . اگر پسررو دوست داشته چجور دلش اومده با یه مرد دیگ حرف بزنه ... ب نظرم فقط باید صبر کنه چون اعتماد مردشو از دست داده . اعتماد دیر ب دست میاد ولی تو یه ثانیه از دست میره ....  فقط دیگ نباید کوچکترین لغزشی داشته باشه ... برن مشاوره ..

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خب الان یه مشورت بدین چیکار باید بکنه که زندگیش رو براه بشه؟؟؟

به اب یا شربت 786 مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بخونه ب نیت محبت بین خودش و شوهرش ..هر چند رو بهش بده بخوره .خودش هم بخوره...مجرب هست...اینو یه حاج آقا دستور میداد .. دیگه والله راهی،ب ذهنم نمیرسه. ..چون خیانت تاوان داره الکی نیس ..معلومه سردی میاره

روح اون مرد آسیب دیده خیانت واسه مردا به مراتب سخت تر از زناست عزیزم اگر من جاش بودم خودم میرفتم دنبال طلاق چون راه سختی در پیش داره بعدم معلوم نیست جواب بده ولی چاره ای نداره جز اینکه بسپارتش به زمان

چ قد بچگی کرده . اگر پسررو دوست داشته چجور دلش اومده با یه مرد دیگ حرف بزنه ... ب نظرم فقط باید صبر ...

دوستم مشاور میره ولی پسره حاضر نمیشه بره

دیگه آدمیزاده یهو یه غلطی میکنه نمیفهمه بعد که از دست میده میفهمه چ غلطی کرده و پشیمون میشه