2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 86 پست
دوستم مشاور میره ولی پسره حاضر نمیشه بره دیگه آدمیزاده یهو یه غلطی میکنه نمیفهمه بعد که از دست میده ...

حق داره پسره ب غیرتش بر میخوره دیگ . ولی دوستتم اشتباه بدی کرده ک تاوان سنگینی داره . فقط باید باهاش حرف بزنه ک من اشتباه کردم و خودش تنها بره از مشاور راهکار بگیره

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
 روح اون مرد آسیب دیده خیانت واسه مردا به مراتب سخت تر از زناست عزیزم اگر من جاش بودم خودم میرف ...

آخه اونقد دوسش داره که چن روز نمیبینتش دیوونه میشه الانم افسرده شده میگه عذاب وجدان خودم اذیتم میکنه شوهرمم از دست دادم آبرومم رفته ولی خب وقتی دوستم میگه چیزی درست نمیشه شوهرش میگه شایدم شد

ب نظر شما شوهره نمیخواد که درست بشه ک این حرفو میزنه؟

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا اینقدر حساس هستن رو این موضوعات برادر شوهرم روی همین موضوع همسرش رو طلاق داد...

البته اونموقع به هیچ کس هیچی نگفته بود بعد ها فهمیدیم

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
قشنگم من دیشب راجب پروفت اونطوری گفتم ناراحت نشیااا

ن عزیزم ناراحت براچی 😘

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

دقیقا فقط زمان که بگذرهو بتونه بهش ثابت کنه که دیگه اون اتفاقا نمیفته خوب میشه از طرفی هم دل اون مرد شدید شکسته!مطمئنن با خودش میگه این تو عقد این کارو کرده عروسی چکار میکنه!فقط با مشاوره حرف بزنه!شاید راهکار بده!خداکنه فقط عشقشون بهم کاملا از طرف مرد ریزش نکرده باشه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

اعتماد سلب شده و دیگه هیچوقت برنمیگرده حتی اگه دوستت همه کاری هم بکنه باز همه چیز مثل روز اول نمیشه ولی زمان میتونه تا حدودی بهشون کمک کنه

زمان که بگذره و بچه دار اینا بشن تا حدودی اوضاع بهتر میشه ولی مثل روز اول هیچوقت

حالا دوستت فقط و فقط باید صبر ایوب داشته باشه همین

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
حق داره پسره ب غیرتش بر میخوره دیگ . ولی دوستتم اشتباه بدی کرده ک تاوان سنگینی داره . فقط باید باهاش ...

دعا کنید براش خیلی داره عذاب میکشه 

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
آخه اونقد دوسش داره که چن روز نمیبینتش دیوونه میشه الانم افسرده شده میگه عذاب وجدان خودم اذیتم میکنه ...

شوهرش خیلی با گذشته که پذیرفتتش شوخی نیست خیانت زشته خصوصا واسه زن پس با هم برن مشاوره ممکنه تا مدتها همسرش روش حساس باشه و آزارش بده البته بعد از ازدواج ولی باید دوام بیاره اگر اینقدر عاشقه راهی نداره باید اعتماد سلب شده خودش برگرده ولی با درایت دختره