2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتهاش خوبه ولی گزینشی غذا میخوره

عزززیززم خوب میشه پسر منم از حدود ده سالگی شروع بخوردن کرد الان دیگه سیر نمیشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خانم ها لطفا جواب بدین  بچه ۳تا۴سال باید قدش چند باشه

عزیزم به جنسیتش و قد زمان تولدش بستگی داره

مهم اینه که رو نمودار قدی درست حرکت کنه

یعنی مثلا اگه قدش زمان تولد رو خط سرد زنگ بوده تو سن های بالاتر میاد پایین و از اون خط

عزززیززم خوب میشه پسر منم از حدود ده سالگی شروع بخوردن کرد الان دیگه سیر نمیشه

آخییعنی میشه روزی که هرچی جلوش میذاریم نه نگه؟

الان صبحانه ش جلوشه ولی میگه من اینا دوست ندارم یه چیز دیگه برام بیار منم نمیارم گفتم صبحونه امروز همینه

حلوای آرد و روغن زیاد بده بخوره خیلی خیلی تاثیر داره

قبل بلوغ ورزشهایی مث والیبال و بسکتبال بره که قد بالقوه رو بالفعل می کنه.

بیشتر ارثی هست تو بلوغ نمی دونم یا قبل بلوغ هم بری دکتر غدد یه چیزایی تجویز می کنه آمپول و اینها که من توصیه نمیکنم چون از افواممون اینکار کردن بچشون یه تختش کمه انگار

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

اگه بچت غذا نمی خوره اصرار نکن که بخوره 

بهش چند بار اهمیت نده خودت بشین دو لپی بخور و انگار نخ انگار اون اونجاست 

خودش ترغیب میشه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
آخییعنی میشه روزی که هرچی جلوش میذاریم نه نگه؟ الان صبحانه ش جلوشه ولی میگه من اینا دوست ندارم یه چ ...

تنوع بده یروز تخم مرغ یروز پنیر و گردو یروز کره مربا نون پنیر و هندونه و .... همینجوری متفاوت حتی شده بیسکوییت و شیر دادم بهش یا سیب زمینی سرخ کرده خلاصه اون موقع خلاقیتم زیاد بود😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم