2777
2789

منم پسرم قدش کوتاهه به نسبت همسالاش.اما خب خودمم تو اون سن کوتاه بودم و یهویی قد کشیدم تازه ما شیر و ماست هم کم میخوردیم اما به پسرام روزی دو وعده شیر میدم.

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
از الان برای قدش عجله نکن اگر قدش رو نمودارخودش هست که هیج اگر کمتره ببرش دکتر غدد ،عکس صفحه رشد و م ...

آره رو نمودار رشد خودشهو تو رنج متوسطه ولی دوست دارم بلند قد بشه

مرسی و اطلاعاتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌کاش زمان ما هم خانواده ها اینارو میفهمیدن

آره متاسفانه اون موقع خانواده ها درگیر این چیزها نبودن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم خودتو و شوهرت بلند قد هستید؟در ضمن بعضی از بچه ها یه دفعه قد میکشن نگران نباش.بازم شربت سندروس ...

من کوتاهم شوهرم متوسطهدر هردوتون داداشای بلند قد داریم کاش قد پسرمون به اونا میکشید

الان ۹۴ خیلی کمه البته دختر من کورتون استفاده کرده به خاطر بیماریش چون رشدو کم می‌کنه 

پسر منم دقیق ۳سال ۶ماهشه قدش ۹۶هستش 

یعنی کوتاست؟؟؟؟؟

البته نسبت به هم سن های خودش یه سر و گردن کوچبکتره من همیشه غصه میخورم ولی میگم باباش ۱۸۵امکان نداره کوتاه قد بشه

عزیزم تنش سالم باشه ولی بازم اونایی که تو پست قبلی گفتم رو انجام بده.تاثیر داره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
شما زینک دادی بچه ت؟ بلند قده؟

من پسرم هفت ماهشه و هنوز ب اونجا نرسیدم😞

اما برادرزادم تو سن ۱۰-۱۱ سالگی حدود ۶ ماه مصرف کرد و الان که ۱۸ سالشه ماشالا قدش خیلی بلند شده

البته اینم بگم طایفه پدریش همه قد بلندیم

عـاشقِ دو نـفـرم ، چـون سـه نَـفَــرسـت خـونـوادم😍
آره رو نمودار رشد خودشهو تو رنج متوسطه ولی دوست دارم بلند قد بشه مرسی و اطلاعاتت

لبنیات و حبوبات رو تو غذاش بیشتر کن بجاش شیرینی جات و شکلات و قندها و شکلاتهای کاکائوی رو کم کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
متاسفانه همهوچیز نمیخوره

شکلش و تغییر بده دیگه باید هنر بخرج بدی 

عزیزم تنش سالم باشه ولی بازم اونایی که تو پست قبلی گفتم رو انجام بده.تاثیر داره

آره والا انشاالله تن همه بچه ها سلام باشه ولی دوست داشتم راه های بیخطری که تو این زمینه کمک میکنه رو بشناسم و براش انجام بدم

مرسی از همه مهربونا

متاسفانه همهوچیز نمیخوره

اگر میتونی یک کلاس ورزشی بزارش بچه ها بعد ورزش اشتهاشون باز میشه