2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام کن اما نگران نباش، همه ی ماها یه قد بالقوه داریم که دیگه از اون بلند تر نمی شیم اما اگر تغذیه مناسب و ورزش مناسب نکرده باشیم قدمون از اون بالقوه کمتر میشه

من خودم تا دانشگاه قدم ۱۵۶ بود سال سه دانشگاه قدم شد ۱۶۵. البته دکتر و اینها نرفتم یهو اینطور شد

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
هیییییییییی خواهزجان بچه های این دوره با هرچی گول نمیخورن انجام دادم

راست میگی بچه ی من دهه ۸۰ باز یک اب شسته تر ازین دهه نودیاست😉

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
انقد اینجوری خوردم کلی اضافه وزن دارم :(

می دونم ببین بچه های این دوره گول نمیخورن که، یه بچه خوش خوراک تو فامیل رو بردار بیار پیشش هی غذا بده دهنش، حسودی میکنه بالاخره. البته باید فقط همین روش انجام بدی و اصلا نگی بیا بخور

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
می دونم ببین بچه های این دوره گول نمیخورن که، یه بچه خوش خوراک تو فامیل رو بردار بیار پیشش هی غذا بد ...

آنچه یافت می نشود آنم آرزوست

گشتم نبود نگرد نیست

فکرکنم باید برای یه داداش را خواهر بیارم

چه خوب من فکر نمیکردم تو این زن بایرشد داشته باشه آدم خوش به حالت ماشاللله

اره همه تعجب کرده بودن چون تو کل اقوام همچین چیزی نداشتیم منم اونموقع قد برام مهم نبود اما یهو دیدم لباسام برام کوتاه شده کفشم دو شماره کوچیک شده هم اتاقیام کلی تعجب کرده بودن اصلا دلیلشم نفهمیدم

اما قدیم که سیب زمینی ها سیب زمینی بود بعضی بچه ها رو می گفتن بچه سیب زمینی!! انقدر که سیل زمینی می خوردن نون نمی خوردن همونا الان استخون درشتن و قد بلند!! حلوای آرد روغن هم کلا مامان بزرگم اینها اعتقاد دارن و به عینه تاثیرش دیدم. اگه روغن محلی باشه که دیگه بهتر

آنچه یافت می نشود آنم آرزوست گشتم نبود نگرد نیست فکرکنم باید برای یه داداش را خواهر بیارم

خخخخ من خودم انقد بدخوراکم اه.  کل خانوادم هیچوقت سیر نمیشن من می شینم سر سفره دو دقیقه بعد دیگه غذا نمی خورم 😕