2777
2789

سلام تو رو به خدا کمکم کنید شوهرم دوباره بهم خیانت کرده

😭😭😭

۸ سال از زندگی مشترکمون میگذره یه بچه ۴ ساله داریم

چند ماه پیش به چشم دیدم که داره با کسی چت میکنه

گوشی و از دستم گرفت پرت کرد بیرون .

نمیدونم چیکار کنم ؟

احساس میکنم گوشی پنهانی داره ولی میگه ندارم

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

تماس های مشکوک داره شماره های مشکوک وقتی ام بهش میگم میگه دوستم باهاش چت کرده من باهاش کاری نداشتم

به نظرتون چیکار باید بکنم؟

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

اگه قصد جدایی نداری 

ول کن سرک نکش تا خودت راحت باشی ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت اذانه استارتر

دعامیکنم به حق همین وقت اذان خدا خودش کمکت کنه

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر
منم شرایط تورو دارم ولی شوهر من با یه نفره. منم نمیخوام طلاق بگیرم دارم تلاش میکنم بچه دار بشم که نق ...

جدی نمیگی😔

بابچه میخوای جلوشوبگیری؟بچه وبال گردن خودت میشه

دردم از یار است و درمان نیز هم

وایی توروخدا برو مشاوره عزیزم برین تا بدتر نشده کار اون بنده خدایی که میگه ولش کن نه اینکارو نکن 

حتما پی اش بگیر ولی نه با دعوا و بحث با مشاوره رفتن 

اخه یکی تو همین سایت میگف من میدیدم و چیزی نمیگفتم چون دوسش داشتم حالا دوراز جون از شما

میگف شوهرم دیگه منو دوس نداره به زور منو برده خونه بابام که طلاقم بده به زور چون یکی دیگه هس 

میگه شوهرم بهم میگه دلم هوس مجردیمو کرده زنه اونقد گریه میکرد

جان هرکی دوس داری ساده نگذر سرش داد نزن محدودش نکن نگو اینکارو نکن اونکارو بکن اخه بدتر میکنه مرد مث بچس 

خودت یسر برو پیش مشاوره ببینم چی میگه بعدش با اون 

اسی منم اگ‌هی سرک بکشم تو گوشی شوهرم ی چیز اعصاب خوردی پیدا میکنم بیخیال اینا از سرشون میره 

سعی کن بخودت برسی با بچت جشن بگیر خرج خودت کن ی جوری بندازش تو قرض و وام

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
منم شرایط تورو دارم ولی شوهر من با یه نفره. منم نمیخوام طلاق بگیرم دارم تلاش میکنم باز بچه دار بشم ک ...

چرا یه بچه بیچاره رو میخوای به دنیا بیاری که وجه مصالحه قرار بدی؟! اگه شوهرت درست نشد چی؟ تکلیف چیه؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
نمیدونم نمیدونم 😭 سردر گمم سر این جر و بحثا پسرم لکنت گرفته  😭😭

وایییی بحث نکن زندگیت جهنم میشه و شوهرت بدتر دلسرد میشه ازت اون خانومه اینو میگف سرش داد میکشیدم و فلان ولی الان میگف پشیمونم