2777
2789
عنوان

۸سال خیانت بیچارگی من توروخدا کمک‌کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفکر بچت باش

ببین خاله شوهر منم شوهرش دوستدختر داشته اقا ماددشوهرم میفته رو ردش تاینوه برملاش میکنه مرده چهارتا بچه داشته میگه حالا ک اینجوری شد علنی میره صیغه میکنه اون شخصو و مهر کمی هم ک شوهر ب زن داشته رو دیگ نداره

الان کلا دیگ انگار بخاطر بچها باهمم

من احساس میکنم مادرشوهرم زندگی خاهرشو خراب کرد

اون یواشکی بود دیگ قبحش ریخت

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
جدی نمیگی😔  بابچه میخوای جلوشوبگیری؟بچه وبال گردن خودت میشه

آخه جریان داره من یه بچه دارم. اونم که با شوهرمه یه زن متاهله و خودش یه بچه داره همسن بچه منه. بعد باهم قرار گذاشتن هردو طلاق بگیرن با هم ازدواج کنن. بعد بچه هارو بدن به منو شوهر اون.(فقط ببین من چقد چراغ خاموش ته و توی قضیه رو درآوردم). بعد من شرایط خونه بابام افتضاحه واسه طلاق گرفتن. شوهرم سفت و سخت اصرار به جلوگیری داره چون اگه بچه دار بشیم دوباره کل نقشه هاشون به هم میریزه واسه طلاق گرفتن. شوهرم ظاهرا آدم خیلی موجه ایه. اینطور نیست که بخاطر هوسش کاری کنه آبروش بره. میخواد یه طوری باشه که خیلی آبرومندانه باشه وگرنه سه سال صبر نمیکرد. ولی من اصلا آتو دستش ندادم برا طلاق.با وجود یه بچه دیگه اصلا نمیتونه اسم طلاقم بیاره

دست و دلم به خونه تمیز کردن نمی ره دلم نمی کشه به خودم برسم 😭

باور کن شوهرت ی کمبودی تو خونه داره

ببین شوهر من ی مدت همش دعوا داشتیم اون همش میخاس بره با دوستاش قهوه خونه

منم هزارتا فکر خیال تو سرم هی جنگ دعوا اونم برعکس هی هروز دورتر میشد

تاینکه ب خودم اومدم گفتم ب ک یر خر اون بخاد دوسدختز بگیره میگیره من چرا خودمو زشت کنم ولش کردم ب حاا خودش منم زدم ب بیخیالی 

الان کشش ب سمتم بهتر شده بخدا

تو این هشت سال می دیدم ولی به روی خودم نیاوردم ولی چهار ماه پیش مچش رو گرفتم از اون روز تا دلم یه جوریه پیش مشاور هم رفتیم ولی بعد چند جلسه دیگه نرفتیم

تا همین دو سه روز پیش که توی گوشیش یه سری اس امس دیدم به شماره هم‌زنگ‌زدم یه خانوم بودش

ولی وقتی گفتم بهش زنگ بزن قبول نکرد

میگه من با کسی‌نیستم کار دوستم

به نظرتان ته توی ماجرا رو دربیاری یا نه؟

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش
پایین توضیح دادم شرایطم چطوریه. با بچه دیگه مشکلم حل میشه

انشالله اتفاقا من الان حامله شدم مشکل زندگیم خ بهتر شده شوهر من خیانت کار نبود ولی از خیانت بدتر برده ی مادرش بود خبر کش مادرش ... الان گوش شیطان کر بهتره

مردا بابا میشن خیلی جاها بخاطر بچه کوتا میان

تو دعا کن اون خانمه عروس بشه اونی ک با سوهرته

انشالله اتفاقا من الان حامله شدم مشکل زندگیم خ بهتر شده شوهر من خیانت کار نبود ولی از خیانت بدتر برد ...

توضیحمو بخون. من یه بچه دارم. اونم که باشوهرمه متاهله و یه بچه داره. شرایط من فرق داره دوست عزیز

تو این هشت سال می دیدم ولی به روی خودم نیاوردم ولی چهار ماه پیش مچش رو گرفتم از اون روز تا دلم یه جو ...

من نمیدونم ته ماجرارو هم در بیاری تو ک طلاق نمیخای بخدا شوهرتو پروتر میکنی

بفکر لکنت پسرش باش ب راه درمانش

اسی ماها ک نمیتونیم طلاق بگیریم باید سازش کنیم از خیر خوشی خیلی چیزا بگدریم انشالله ب حق این اذان و این دم صبحی مشکلت حل میشه دنیا همینجور نمیمونه

تو باید سیاست بازی کنی ی جوری جیب شوهرتو خالی کنی مردی ک جیبش خالی باشه کسی محل بهش نمیده

آخه جریان داره من یه بچه دارم. اونم که با شوهرمه یه زن متاهله و خودش یه بچه داره همسن بچه منه. بعد ب ...

عریزم اونم شوهر داره خاک بر سرش خیالم راحت شد زن شوهر دار رو راحت میتونی از زندگیت بندازیش بیرون

عریزم اونم شوهر داره خاک بر سرش خیالم راحت شد زن شوهر دار رو راحت میتونی از زندگیت بندازیش بیرون

خداروشکر فهمیدم جریانشونو و الان منتظرم اقدامم پنهانم واسه بارداری نتیجه بده و اون هم ناکام بمونه سر زندگیش

منم شرایط تورو دارم ولی شوهر من با یه نفره. منم نمیخوام طلاق بگیرم دارم تلاش میکنم باز بچه دار بشم ک ...

چه صبری داری

افرین بهت

خدا کمکت کنه انشالله❤️

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻