2777
2789
عنوان

۸سال خیانت بیچارگی من توروخدا کمک‌کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 41 پست
عریزم اونم شوهر داره خاک بر سرش خیالم راحت شد زن شوهر دار رو راحت میتونی از زندگیت بندازیش بیرون

قوی عزیزم

من ی همسایه داشتم شوهرش براش میمرد

ولی این بای مرد بیشخصیت سطح پایین دوست بود

از اخرم بعد ۲۰سال ( ۱۳ سال من همسایه بودم ولی رابطه شون با اون مرده بیشتر بوده) از شوهرش جدا شد

خودش گفت من فقط ی بار با شوهرم خوابیدم اونم حامله شدم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جریان داره من یه بچه دارم. اونم که با شوهرمه یه زن متاهله و خودش یه بچه داره همسن بچه منه. بعد ب ...

یعنی با هر ترفندی میخوای تو زندگی کسی باشی که برای نبودنت داره تلاش میکنه😦😦😦

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
یعنی با هر ترفندی میخوای تو زندگی کسی باشی که برای نبودنت داره تلاش میکنه😦😦😦

آره چون یه مادرم و نمیتونم با یه بچه تو جامعه تنها زندگی کنم. اگه بچه نداشتم طلاق میگرفتم و میرفتم یه شهر بزرگ زندگی میکردم و کار میکردم ولی با یه بچه نمیتونم به این مسائل صرفا شخصیتی و احساسی فکر کنم. من اگه طلاق بگیرم با توجه به شرایط خونه پدرم اونجا نمیتونم زندگی کنم. باید خودم مستقل زندگی کنم.چطور برم سرکار؟ بچه م قراره تو چه شرایطی بزرگ بشه؟ ولی الان داره راحت با پدر و مادرش زندگی میکنه. هرطور که فکر کردم موندن سر این زندگی خیلی بهتر از یه زن مطلقه شدنه

آره چون یه مادرم و نمیتونم با یه بچه تو جامعه تنها زندگی کنم. اگه بچه نداشتم طلاق میگرفتم و میرفتم ی ...

الهی بگردم 😔

خدا لعنت کنه این زنای خونه خراب کن رو ....

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه همسایه داشتیم زنه خوشگل و دلربا بود شوهر بیچاره داشت با سه تا بچه زنه دوسپسرشو اورده بود خونه و.....شوهرش اومدنی تو حموم قایمش کرده بود شوهرشم فهمیده بود و زنه رو با چاقو کشته بوددادگاه هم مرده رو اعدام نکرد چون بچهاش یتیم میشدن

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
مهریه ات زیاده بترسونش

مهریه ام زیاده ۴۰۰ تا سکه است بابا ش  که ماجرا رو فهمید گفت خونه رو به نامت میزنم ولی میدونم همش در حد حرفه

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش
مهریه ام زیاده ۴۰۰ تا سکه است داداشم که ماجرا رو فهمید گفت خونه رو به نامت میزنم ولی میدونم همش در ح ...

اوه 400تا که خیلی زیاده برو بزار اجرا تو باید خودت دست بهکار بشی یکم قلدر باش و رو پای خودت وایسا

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
اوه 400تا که خیلی زیاده برو بزار اجرا تو باید خودت دست بهکار بشی یکم قلدر باش و رو پای خودت وایسا

میترسم همه چی بدتر شه هنوز ب بابام چیزی نگفتم میترسم پای خانواده هامون به ماجرا بار بشه همه چی بدتربشه

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش
آره چون یه مادرم و نمیتونم با یه بچه تو جامعه تنها زندگی کنم. اگه بچه نداشتم طلاق میگرفتم و میرفتم ی ...

عزیزم شرایط فعلی زندگیت اصلا شرایط خوبی برای بچتم نیست من کاری به تصمیمت ندارم اونکه فقط دیت خودت هست ولاغیر اما راهت اشتباست مستقل شو مهریت رو بگیر سرکار برو و مستقل با بچت زندگی کن و روی عزت نفست کار کن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.