2777
2789
عنوان

چرا اینطوریم؟

204 بازدید | 4 پست

سلام

من ۱۷ سالمه. من از اول دبستان شاگرد اول بودم .خیلی درسخون. کلا عاشق درس خوندن بودم و حتی تفریحم هم درس بود. اما سال ۹۶ که دهم بودم، از اذر ماه نمیدونم چی شد که دیگه نتونستم درس بخونم کلا حوصلم نمیکشه. یا نمیدونم مغزم قفل شده یا ... ۵ تا روانپزشک رفتم یکی گفت افسردگی اون یکی گفت اضطراب و وسواس فکری ... کلا کسی نمونده که پیشش نرم روانشناس، طب سنتی، سوزنی، نوروفیدبک و ...

اما اصلا خوب نمیشم. من تو فرزانگان درس میخونم و شاگرد تاپ اونجا بودم اما با این مشکل نتونستم برم مدرسه و خرداد و شهریور هم نرفتم. منی که معلمام امید داشتن واسه پزشکی ،‌ حتی دیگه نمیتونم ۵ دقیقه درس بخونم.از این رو به اون رو شدم.هزار جور قرص خوردم.حتی گریه پدر و مادرمم دیدم. خیلی عذاب میکشم. دیگه به اخر خط رسیدم.

سلام.چه شبیه من بوداستانت .منم همیشه درس خون بودم همیشع اطرافیانم کلی تعریفمومیکردن همه ازم انتظاربالایی دارن ولی وقتی رفتم پایه دهم دیگه اصلانتونستم بخونم.!امسال یازدهمم!خیلی نگرانم همع فکرمیکنن من پزشکیی ثبول میشن اخه همش کتاب جلوم بازه ولی نمیخونم😢خبرندارن من هیچی نخوندم!هووف.رتبت چندشدچی قبول شدی میشه بگی؟منم تجربیم

من هیچ وقت فکرنمیکردم انقدببخت بشم یه روزی که امتحانمو بقیه بدن💔

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.