2777
2789
عنوان

سونوی انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 76 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بگی فرق اینا ان تی وانومالی چیه

ان تی 

نخاع میبینن و تیغه ی بینی رو چک میکنن در کل مربوط به سندروم داون هست ک ببینن خدایی نکرده کسی این مشکل رو داره یا ن 

انومالی کل بدن جنین چک میشه 

ان تی از ۱۱ هفته میرن تا ۱۴ 

انومالی از ۱۸ تا ۲۲

پسر نازم عاشقتم  
عزیزم منم دوقلو باردارم غربالگری چن هفته رفتی؟؟ دکتر واسه من۱۱هفته و۴روزنوشته زود نی؟؟ راستی جنسی ...

من ۱۳ هفتگی رفتم یه دختر و یه پسر شما چی معلوم نیس نه خوبه میتوتی بری

واسه سلامتی دوقلوهام یه صلوات ممنونم😘😘😘
میشه بگی فرق اینا ان تی وانومالی چیه

ان تی هفته ۱۱ تا ۱۳ انجام میشه واسه ستون فقرات و دیدنه بینی..انومالی کلی تره۱۶تا۲۰هفته همه چی رو میبینن کلیه ها قلب دست و پا مخچه و...

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
ان تی  نخاع میبینن و تیغه ی بینی رو چک میکنن در کل مربوط به سندروم داون هست ک ببینن خدایی نکرد ...

اها ممنون عزیزم 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
عزیزم منم دوقلو باردارم غربالگری چن هفته رفتی؟؟ دکتر واسه من۱۱هفته و۴روزنوشته زود نی؟؟ راستی جنسی ...

عربالگری اولو نرفتم به جاش ازمایش ژنتیک دادم که جنسیت هم گفتن اون هزینش 2 تومن شد

کجا تو رو خدا ادرس یا تلفن بدین 600 واسه سونو خیلی زیاده 

من اصفهان درمانگاه ابالفضل رفتم.از یجا دیگم پرسیدم ۲۱۸ دکتر احتیاط کار.سه بعدی نمیخاد بری بعضیام فیلم و سی دی میدن اونم لازم نی تایید کنه بچه سالمه بسه.البته بچه من سالم نبود😢😢😢

کسی بوده آنومالی جنسیت رو اشتباه بگن؟؟

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂