2777
2789
عنوان

سونوی انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 76 پست
من ۱۳ هفتگی رفتم یه دختر و یه پسر شما چی معلوم نیس نه خوبه میتوتی بری

عزیزم شما کی فهمیدی دوقلو داری

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصفهان درمانگاه ابالفضل رفتم.از یجا دیگم پرسیدم ۲۱۸ دکتر احتیاط کار.سه بعدی نمیخاد بری بعضیام فیل ...

ای وای ینی ممکنه سالم نباشن 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
عربالگری اولو نرفتم به جاش ازمایش ژنتیک دادم که جنسیت هم گفتن اون هزینش 2 تومن شد

وای چه زیاد چرا مشکل خاصی بود اینو دادی 

ای وای ینی ممکنه سالم نباشن 

من هفته ۱۷ دفتم و توی سرش کیست بود دو تا دکتر گفت تا هفته ۲۴ میره من الان هفته ۲۰ هستم و نمیدونم چطور تا ۲۴ ثصبر کنم .یعنی میره نمیره خیلی استرس دارم.

من خودم شک کردم چون عدد بتام بالا بود بعد رفتم سونو گفت ۲قلو ۸ هفتگی  فهمیدم

من یه هفته بعد پری ۵۰۰۰بودم اما۶هفته سونو رفتم طبیعی زد مال منم تقریبا بالا بوده