2777
2789
عنوان

کسی نوروپاتی داره خودش یا اطرافیانش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36825 بازدید | 50 پست
تا حالا6تا عوض کردم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم دکترام همه قاط زدن

این سری برو پیش دکتر مشتاق  سمت هروی خیابان ساقدوش حتما جواب میگیری دکتر خیلی خوبه من واسه درمان نورپاتی بابابزرگ بهشون مراجعه کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوروپاتی دیابتی میتواند براعصاب کنترل کننده عضلات مختلف و اندام های داخلی تاثییر بگذارد.بنابراین علائم ان بسیار متنوع است. درحالت عام  انها به مثبت ومنفیتقسیم میشوند 

علائم نوروپاتی :

علائم مثبت :احساس سوزش ،دردمبهم،کمردرد شوک الکتریکی ،سوزن سوزن شدن،حساسیت غیر طبیعی زیاد به محرک های درد ،احساس درد 

علائم غیر منفی:سخت،نکروز،بی حسی ،سوزسوزن شدن ،عدم تعادل هنگام راه رفتن 

بسیاری از بیماران هردو را دارند

https://drkhaleghinia.com 

سلام.ممنونم.بهتر که نه درگیرم ولی گفتن نوروپاتی نیست اختلال عصبیه.من حرکتم مشخل نداره فقط درد داشتم

سلام استارتر عزیز. بهتر شدی. مامان منم درگیر شده ولی علتتش رو نمیدونن. شما چکار کردید

عزیزم من الان حدود ۴ سال و نیم هست دچارش شدم اولش با سوزش شروع شد که گه گاهی بود به مرور بشتر هم علائم هم زمانهایی که میگرفت بیشتر شبها بالای ۲۰ تا دکترهای خوب و به نام رفتم اخرش نفهمیدن از چی اینجور شدم روز به روز بدتر داره میشه دیگه از زندگی سیر شدم 

عزیزم من الان حدود ۴ سال و نیم هست دچارش شدم اولش با سوزش شروع شد که گه گاهی بود به مرور بشتر هم علا ...

من یه مدت دکتر قرص ارام بخش داد اسمش یادم رفته خوب شدم یه مدت باید اعصابتو اروم کنی فقط

اورتوپد رفتم روماتولوژ رفتم ولی در نهایت یه ارتوپد دیگه رفتم گفت چون مربوط به عصبته برو مغزو اعصاب ح ...

منم زیاد دکتر رفتم برای پا وکمر از ارتوپد تا مغزو اعصاب ولی آخر دکتر ارتوپدی خوب بود با عکس ام آرای تشخیص داد دوتا زانوهام رباط صلیبی و مینیکسش پاره شده و درمانی ندارم تا سن بالاتر که عمل بشه و آرتروز جوانان هم تشخیص داد چون دو نوع آرتروز یکی در پیری یکی در جوانی دیسک کمرمم که دکتر مغز و اعصاب قبلاً تشخیص داد بود که اونم مراعات .ولی برای پاهام زیادی که درد میگیره آخر های شب بالا میگیرمش خون برمیگرده به سمت پایین کمی تسکین بخش