2777
2789
عنوان

کسی نوروپاتی داره خودش یا اطرافیانش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36825 بازدید | 50 پست
تا حالا6تا عوض کردم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم دکترام همه قاط زدن

پیش اورتوپد درست و درمون برو...بخدا اونقدر مامان منو این دکترا چاپیدن...گاه فیزیوتراپی نوشتن!گاه سونو از رگ های پاهاش نوشتن...گاه عکس نوشتن و هی آمپول از اینا که بالای ۱۲۰ تومنه بهش تزریق کردن...اما هیچ کدوم فایده نداشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش اورتوپد درست و درمون برو...بخدا اونقدر مامان منو این دکترا چاپیدن...گاه فیزیوتراپی نوشتن!گاه سون ...

اورتوپد رفتم روماتولوژ رفتم ولی در نهایت یه ارتوپد دیگه رفتم گفت چون مربوط به عصبته برو مغزو اعصاب حالا رفتم معاینه و از نوشته ببینم جوابش بیاد چی میگه

تا الان کلی خرج کردم یکی میگفت روماتیسه یکی میگفت نقرسه یکی میگفت التهابه بعد این همه تازه فهمیدن نوروپاتیه حالا دنبال دلیلش میگردن خدا میدونه کی دلیلشو بفهمن

یکی از دلیلاش دیابته برا من تشخیص چند نوع بیماری نوشت که دیدم تو نت از بیماریهاین که باعث نوپاتی میش ...

انشالله شما هم حالتون خوب میشه...مکمل کلسیم بگیرین با ویتامین دی خیلی خوبه برا استخونا استفاده کنین....

انشالله شما هم حالتون خوب میشه...مکمل کلسیم بگیرین با ویتامین دی خیلی خوبه برا استخونا استفاده کنین. ...

ممنون پناه برخدا.اره دارم میخورم ولی من اصلا استخونام مشکل نداره فقط عصب هامن اسیب دیدن

منم يك ماهه دچار شدم بهترين دكتر هارو رفتم فقط ميگن نوروپاتيه دارم هي بدتر ميشم ، خيلي ميترسم:، شما ...

منم خیلی درد کشیدم 4ماه بیشتره حتی مسکن هم دردمو قطع نمیکرد فقط ارومتر میکرد.تمام ازمایشهایی  که میتونه دلیل نوروپاتی باشه رو دادم اما همه نرماله دکتر دارو افسردگی داد گفت شاید روحیت بده خوردم خوب بود ولی خب داروم خوب نیست زیادش دکترم گفت نوار عصبتو باز تکرار کن شاید اصلا اشتباه گفتن یه بیماری دیگس چون هیچ مشکلی نداری که باعث نوروپاتی شده باشه قراره شنبه باز نوار عصب بدم.اول 3ماه درد انگشتای پا داشتم او استخوان زیر انگشتام انگار سیخ توش میکردن بعدش یکم انگشتای دستمم درگیر شدن با ساق پام.شما چی کجاهاتونه و دردش چجوره؟با نوار عصب فهمیدین نوروپاتی دارین؟بعدش ازمایش دادین؟

شما علتشو پیدا کردی؟؟؟

نوروپاتي همون التهاب تارهاي عصبيه؟مادر من هم دچارش شده بدنش كنده به شدت و سنگيني داره درد نداره اصلا از كم خونسي مذاوم و كمبود ويتامين b12 ايجاد شده

سلام عزیز خوبی ببخشید حالتون بهتر شده ؟اخر مشکلتون نوروپاتی بود نادر منم این تشخیصو دادن کلا حرکتش د ...

سلام.ممنونم.بهتر که نه درگیرم ولی گفتن نوروپاتی نیست اختلال عصبیه.من حرکتم مشخل نداره فقط درد داشتم

منظورم نوروپاتیشه نه دیابت.والا6تا دکتر رفتم جدیدا هم رفتم پیش مغز و اعصاب علائمو گفتم خودش از نوشت ...

واسه درمان نوروپاتی برین پیش دکتر مشتاق درمان حتما خوب میشد اگه هم راجب این بیماری میخواین اطلاعت بیشتری داشته باشین برین ب سایتشون کامل توضیحی دادن راجب درمانش علایمش چ جوری پیشگیری کنید همه  چی

واسه درمان نوروپاتی برین پیش دکتر مشتاق درمان حتما خوب میشد اگه هم راجب این بیماری میخواین اطلاعت بی ...

عزیزم تهران هستن ایشون؟میشه ادرس سایتشو بهم بدین