rahaw مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 عنوان مامانای نینی های دی نود و هفت بیاین عکس دار 162 بازدید | 6 پست دخترم شش دی ماه ب دنیا اومده یک هفتست همه چیو میگیره وای میستهدو هفته هم هست دست میزنه و بای بای میکنهنینی های شما چیکار میکنن؟؟؟ خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍 1398/05/12 | 16:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانویmعشقم عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2647 دختر منم سه دی هست. میشینه و چهارتام دندون دراورده دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
rahaw مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 دختر منم سه دی هست. میشینه و چهارتام دندون دراورده عزززیزم دختر منم میشینهتازه دوتا دندون پاینیش با هم نوک در اوردنگوشاشو سوراخ کردی؟؟من گوشاشو سوراخ کردم خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
خیار_گوجه_تورپ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 پسر مناواخر هشت ماهگی راه رفت دخترت حدود یک ماهونیم دیگ راه میره کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
rahaw مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 پسر مناواخر هشت ماهگی راه رفت دخترت حدود یک ماهونیم دیگ راه میره 😫😃پس خدا بدادم برسه الان ک چهاردستو پا میره کل خونه رو داغووووونمیکنه الانم جلو میز تلویزیون وای میسته میزو هل میده خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
pransis عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 314 من دخترم18دی به دنیااومد دوتادندون دراورده از پایین و روروئک که میزارمش عقب عقب میره 😐
rahaw مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 من دخترم18دی به دنیااومد دوتادندون دراورده از پایین و روروئک که میزارمش عقب عقب میره 😐 دختر منم الان دوتا دندون پایین در اوردهچند روزم هست وایمیسته روریک ک خوراکشه همه جا باهاش میرهچهار دستو پا میرهبای بای میکنهغذا بخواد میگه به بهاب بخواد میگه ابببابا میگهدست میزنهمیشینهمیره روی نوار پایین رورویکش وای میسته ک هلش بدیم خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍