2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
اميدوارم تمام تلاشتو برا نجات زندگيت بكني  تو سني هستي كه ميتوني هركاري رو شروع كني   بع ...

خیلی خوبه استارتر تو که همش تو خونه ای یه سال تمام تلاشت رو بکن درس بخون انشاءالله یه رشته خوب قبول میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

شما که انقدر با خانواده شوهر مشکل داری به نظرم کنار پدر مادر خودت خونه بگیر که حداقل ارامش داشته باشی.

در ضمن پسرت 3 سال رو رد کرده دیگه باید بفرستیش مهدکودک که وابسته بار نیاد و اینکه با همسن هاش بازی کنه. جای خوابش رو هم تا الان باید جدا کرده باشی. اگر نکردی از الان استارت کن حتما. ( یه مهد خصوصی بفرستش که رسیدگیشون خوب باشه)

بچه بره مهد کاملا سرت خلوته. یه دانشگاه ثبت نام کن حالا میخواد ازاد باشه یا علمی کاربردی. هم دوست پیدا میکنی هم وقتت رو مفید پر میکنی. احیانا اگر خواستی هم بعدا جدا بشی مجبور نیستی بابت خرجی تحمل کنی. خودت هم میتونی بری سرکار و خودت رو تامین کنی. حتماااا برو یه رشته به درد بخور بخون اگر ریاضی بودی برنامه نویسی خوبه اگر انسانی بودی حسابدارب یا مدیریت. فقط به بطالت نگذرون. همین خونه موندن و هدر دادن وقته که افسردگی میاره.

در ضمن گاها تور مسافرتی رزرو کن با دوستات حالا یا دوستای زمان مجردیت یا دوستایی که تو دانشگاه پیدا میکنی و برو مسافرت و طبیعت گردی و تفریح.

اگر حوصله درس خوندن نداری برو ارایشگری یاد بگیر. اول یه دوره عمومی بگذرون بعد تخصصی مثلا رنگ و مش یا کوتاهی. ولی حتما تو یه ارایشگاه نیمه وثت مشغول شو که کار رو یاد بگیری. شاید بعدا لازمت شد. در حال حاضر هم بهتر از خونه موندن و تحمل کردن و به بطالت گذروندنه.  

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه فقط دلم‌برا بچه‌تنگ‌شده

😔😔😔خب بهش بگو خسته شدم از این زندگی یا مارو هم ببر پیشه خودت یا طلاق میگیرم ازت بگو هرچی میگی بگو اره من بچم حرفام بچه گانس هرچیه نمیتونیم تو این دوره زمونه بدونه شوهر زندگی کنم مگه زنه بیوم

درامدش خوبه.اگ‌خیلی بهش بگم میگه زن نمیخاستم یه بار اومدم ایران خونواده فشار سرم اوردن ک زن بگیر منم ...

یعنی از اول کارش این بوده میرفته میومده خب شما باید اول باهاش طی میکردی گلم بعدم اگه علاقه ای نیستو اینجوره وضع یا جداشو و خودتو خلاص کن یا اینکه بخاطر پسرت کاری کن تو هم هرجور شده بری پیشش خدایی نکرده اونجام زنو بچه نداره که نمیخاد شمام برید؟؟؟ 

پسر عموی من از وقتی کوچیک بوده کویت زندگی میکنه الان زن داره زنش اینجاست خودش اونجا سالی یه بار میاد سه ماه می مونه بعد میره بچه ها و زنش ک ما میبینیم عین خیالشون نیست فقط درحال پول خرج کردنن

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍
یعنی از اول کارش این بوده میرفته میومده خب شما باید اول باهاش طی میکردی گلم بعدم اگه علاقه ای نیستو ...

ن اونجا زنووبچه ک نداره اما دوس دختر داره.اره از اول کارش همینجوری بوده قرارم‌نبوده من ببره.الانم بام‌راه نمیاد ک منو ببره

😔😔😔خب بهش بگو خسته شدم از این زندگی یا مارو هم ببر پیشه خودت یا طلاق میگیرم ازت بگو هرچی میگی بگو ...

بخداتا میگم طلاق ککش هم‌نمیگزه میگه برو طلاق بگیر هرجور راحتی ولی خب من دلم از بچم کنده نمیشه.دلم‌نمیخاد ۱۰ سال عمرمو گزاشتم پای ایم زندگی بدون زندگی کنم‌گذروندم بعد الان بی هیچی ول کنم برم بقیه حالشو ببرن

شما که انقدر با خانواده شوهر مشکل داری به نظرم کنار پدر مادر خودت خونه بگیر که حداقل ارامش داشته باش ...

پسرم میره آی مت.خیلی هم وابسته به خودم شبو حتما باید رو دست خودم بخابه.اکه یک لحظه تنهاش بزارم میگه مامانی میترسم.فک مکینه میخام تنهاش میزارم.خیلیم بچه شلوغیه با هیچ بچه ایم بازی نمیکنه همش خودش تنها بازی میکنه.حتی تو آی مت هم باید خودم برم بشینم کنارش.واقعا اذیتم نمیدونم چجوری وابستگیشو کم کنم.خودم رشتم فنی حرفه ای هس کامپیوتر خوندم.ولی تا دیپلم ببشتر ادامه ندادم به ارایشگری زیاد علاقه ندارم ولی خیاطی رو دوس دادم یه دوره سه ماهه رفتم اموزش در حد لباس براخودم میدوزم ولی دوس دارم برم خیاطی حرفه ایو یاد بگیرم بخاطر همین وابستگی پسرم ک نمیتونم تنهاش بزارم فعاا هیجارو نمیتونم برم

اميدوارم تمام تلاشتو برا نجات زندگيت بكني  تو سني هستي كه ميتوني هركاري رو شروع كني   بع ...

دلم میخاددوار یاد بگیرم.ولی خب اصلا توان ندارم انگیزه ارادم زیر صفره قبلا اینجوری نبودم الان خیلی داغونم اصلا برا هیچ کاری انگیزه ای تو وجودم نیس خالیم رسیدم به صفر سر هرکاری شروع میکنم بعد ولش میکنم انگار توانش ندارم اینجوری شدم

پسرم میره آی مت.خیلی هم وابسته به خودم شبو حتما باید رو دست خودم بخابه.اکه یک لحظه تنهاش بزارم میگه ...

به بچه داری ظلم میکنی اینطور وابسته بارش میاری. تو اتاقش بخوابونش قصه بگو خوابش رفت برو تو اتاق خودت. بهش بگو شب بیدار شد صدات کنه بری پیشش. یا میتونی یه چراغ خواب تو اتاقش روشن بذاری.

در ضمن بچتون همکاری کردن رو هم باید یاد بگیره و دوست پیدا کردن رو. کاملا یه بچه ایزوله بار اوردی. و البته گویا مضطرب هم هست که ترس دائمی داره که ولش کنی.

با رواشناس کودک ارتباط بگیر تا کوچیکه درست بارش بیار زشته مرد هم هست دو روز دیگه بخواد بهت بچسبه. 

خودتم برو کلاس خیاطی و حرفه ای بشو که لباس عروس هم تمیز بدوزی شاید لازم شد جدت بشی حداقل خودت مزون میزنی و دنبال برادرات و پدرت نیستی بابت خرجی یا اجازه طلاق! کمی مستقل باش و قوی و روی پای خود. و بچتم مستقل بار بیار نه وابسته. کم کم ببرش خانه بازی که کمی ازت فاصله بگیره و بعدم مهدکودک.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
به بچه داری ظلم میکنی اینطور وابسته بارش میاری. تو اتاقش بخوابونش قصه بگو خوابش رفت برو تو اتاق خودت ...

هرجا میبرمش میگم‌برو با بچه ها بازی کن .فقط میچسبه ب خودم خوومموموندم.شب اگ تنها بخابونمش بیدار میشه چن بار میترسه.

هرجا میبرمش میگم‌برو با بچه ها بازی کن .فقط میچسبه ب خودم خوومموموندم.شب اگ تنها بخابونمش بیدار میشه ...

بابت همین میگم روانشناس کودک لازمه. بعدشم خودت اول با کسی دوستش کن. اسم اونو بپرس اسم پسرتو بگو. یه خوراکی بده به پسرت بگو با هم بخورین. یه بازی رو باهاشون شروع کن کم کم خودت برو کنار که خودشون بازی کنن.

یه سیدی برات لینک میذارم سفارش بده به دردت میخوره.