2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
گفتم که نمیتونم جدابشم خونوادم نمیزارن بچه هم دارم.جدابشم بچمو ازم میگیره

اون که میگه اونجا خرج بالاست تو نیا بعد چطور میخواد بچه رو بعد طلاق ببره پیش خودش؟خودش که سرکاره کی قراره به بچه رسیدگی کنه؟

میبخشین پدرتون از نظر مالی وضعیتشون خوبه؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میگه الان ن چن سال دیگه بزرگتر بشه میارمش.میگه توهم بمون سر زندگی من خرجتو مبدم

خوب موقعی که میدونی چندسال دیگه بچه ات رو میگیره الان دقیقا برا چی موندی. بهش بگو کدوم زندگی من خودم تنها توی یه خونه کجاش میشه زندگی که من بمونم سرش. 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اينكه ميگي حوصله ي هيچ كاري رو ندارم خوب معلومه هركس تو شرايط سخت شما بود هم افسرده ميشد 

اول از همه افسردگيتو درمان كن چون تا اون درمان نشه شما همين حس رو داري كه كاري ازت برنمياد و نميتوني 

حتما پيش روانپزشك برو و دور از چشم خونواده ي خودت و اون داروهاتو بخور و جلسات روان درمانيتو تمام كن 

افسردگيت كه درمان بشه هبجان و انگيزت برا نجات خودت از اون زندگي بيشتر ميشه 

به قول اون مجري اگه واقعا چيزيو بخواي راهشو پيدا ميكني 

اگه نخواي بهانشو 

اگه بخواي رو پاي خودت وايسي و از اين زندگي خودتو نجات بدي حتما راهش پيدا ميشه

چشم حتما میرم دکتر مرسی بابات راهنمای

اميدوارم تمام تلاشتو برا نجات زندگيت بكني 

تو سني هستي كه ميتوني هركاري رو شروع كني  

بعد از درمان افسردگي حتي شايد انگيزه داشته  باشي درس بخوني و دانشگاه بري 

درست تو مدرسه چطور بود؟ 

بنظرت نميتوني يه سال زحمت بكشي  پرستاري و اين رشته ها قبول بشي؟