2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست

http://www.ma-shoma.com/index.php?product=پرورش،تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا 3 سالگی

اینو به عنوان مرجع حتما سفارش بده. ولی یه روانشناس کودک هم ببر که یه بچه درست و خوب تربیت نکنی نه اینکه مثل قدیم با صلاحدید خودت. خودت علم تعلیم و تربیت بچه رو نداری چون مطالعه ای تو این زمینه نداشتی. ناخواسته اسیب میزنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ن اونجا زنووبچه ک نداره اما دوس دختر داره.اره از اول کارش همینجوری بوده قرارم‌نبوده من ببره.الانم با ...

کاش قبول نمیکردی زنش بشی اخه این زندگی زندگی نیس الان اون دوست دخترش بهش نزدیکتره تا شما، شما ففط داری براش بچه بزرگ میکنی بزرگم بشه میره سمته باباش ابن شمایید که زندگیتونو فدا کردید تو رو خدا خودتون به خودتون کمک کنید حیف نیس با این سن حسرت یه زندگیه راحتو با همسر داشته باسید کاش حداقل بچه دار نمیشدید یعنی اگه بچه نبود این اقا نمیومد کلن ایران که بچشو ببینه خیلی ناراحت شدم خیلی 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://www.ma-shoma.com/index.php?product=الفبای بهداشت روان کودک

اینم از همون انتشارات هست ولی مال یه روانشناس معروف دیگه. میتونی با هم سفارششون بدی.

کمی مباحث روانشناسی رو دنبال کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اول ک مهریم همش۱۴ تا دونه سکه هس.دوم من مهری ندارم دیگه برام ماشین خرید گفت همین تمام حقت بود هم مهر ...

خب بس چرا میگی من برم جدا شم کسه دیگه بیاد خوش باشه اگه اینطوره بهتره که جداشی 

https://setare.com/fa/news/9874/مهد-کودک-رفتن-بچه-ها-چه-فوایدی-به-دنبال-دارد

از 5 سالگی بفرستش ژیمناستیک

از 7 سالگی پول توجیبی بده به صورت هفتگی یا ماهیانه.

7 سالگی یه کلاس موسیقی رو استارت کن از ارف یا بلز باید شروع کنی که نت خونی رو یاد بگیره بعد ساز انتخاب کنه

8 سالگی  اموزشی شنا ( سعی کن تشویقش کنی بزرگتر که شدگواهی نجات غریق بگیره)

9 سالگی کلاس زبان انگلیسی و یه ورزش گروهی مثل والیبال یا فوتبال یا بسکتبال ( به صورت ممتد ادامه بده)

14 سالگی یه ورزش رزمی مثل دفاع شخصی

18 سالگی هم گواهی نامه

الناز جان چرا وقتی میدونستی شوهرت اینجوریه بچه دار شدی

حالا هم که به اهمیت نمیده ی کاری کن لجش دربیاد

اصن بچت بردار برو ی شهر دیگه الکی فقط بترسونش

یا برو دادگاه بپرس ببین حقی بهت میدن حمایتت میکنن اینجوری ول کرده رفته؟!

ولی اگه من بودم باهاش قطع ارتباط میکردم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
منظورتون چیه ینی اونقد افکارم قدیمو اونقد ادم پیش پا افتاده ایم

منظورم اینه تربیت مامانامون رو دیدی؟ از سر دوست داشتن برای تربیت مثلا میگفتن دیگه مامانت نیستم! درواقع انگشت میذاشتن روی نقطع ضعف بچه در صورتی که خودش یه عامل اسیب زننده هست و بچچه اون احساس امنیت و ارامشی که نسبت به مادر و خونه پدریش داره رو از دست میده. شما هم الان از سر محبت مادری داری یه بچه وابسته بار میاری . خودتم میگی بچت بهت میچسبه و جدا نمیشه. ناخواسته فکر میکنی درسته و داری غرق محبتش میکنی در صورتی که در درجه اول باید یه بچه مستقل بار بیاری که اگه یک موقعی زبونم لال شما پیشش نبودی افسردگی سنگین نگیره و بتونه به زندگیش ادامه بده. بابت همین میگم مباحث روانشناسی رو دنبال کن که بچه عصبی پرخاشگر و وابسته نشه.شرایط زندگیت خاصه. همسرت نیست. تقریبا بچه تک والد داره بزرگ میشه. فقط تربیت شماست که شخصیتش رو شکل میده. لازمه از یکی به عنوان مرجع کمک بگیری.