2777
2789

انشالله خوشبخت بشی عزیزم با این سن کمت کاملا مشخصه که خیلی پخته ای و با تجربه..گاهی اوقات سختی ها آدمو قوی و صبور میکنه..آفرین بهت که زندگیتو با همسرت بخاطر دیگران خراب نکردی و به راهت ادامه میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز‌حوش‌بحالت که‌یه شوهر‌خوب‌داری‌شوهرمن‌یه‌پست‌فطرت‌که‌دومی‌نداره

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
باز‌حوش‌بحالت که‌یه شوهر‌خوب‌داری‌شوهرمن‌یه‌پست‌فطرت‌که‌دومی‌نداره

ااره منم تنها دلخوشیم توی زندگیم شوهرمه 

میشه بگی چرا البته اگ دوسداشتی بگو

خدايا شكرت 🌈

منم از وقتی یادم میاد پدر و مادرم همیشه باهم قهر هستن ولی جدا نشدن..سخته همش تو جنگ و دعوا زندگی کنی..الان ۲۰ سالمه و ازدواج کردم ولی خاطرات دعواهاشون اذیتم میکنه...ولی همه اینا باعث شد اشتباهات پدر و مادرمو تکرار نکنم تا زندگیمو بهتر بسازم  

خیانت‌کرده‌معتاده

رفیق‌باز‌همه‌جا‌خوردم‌کرد

به‌خاطر‌بچه‌ام‌موندم

وگرنه‌دیگه‌این‌زندگی‌زندگی‌بشو‌نیست

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
خیانت‌کرده‌معتاده رفیق‌باز‌همه‌جا‌خوردم‌کرد به‌خاطر‌بچه‌ام‌موندم وگرنه‌دیگه‌این‌زندگی‌زندگی‌بشو‌ن ...

واقعا سخته خواهرم خداب دلت صبر بده ایشالله خدا تو زندگی کمکت کنه

خدايا شكرت 🌈

همه‌جوره‌پای‌زندگیم‌وایسادم

همه‌کار‌کردم

‌اما‌اون‌قدر‌ندونست

بازخداروشکر‌

وهمراهت‌همسرت‌خوبه

خیانت‌کرده‌معتاده رفیق‌باز‌همه‌جا‌خوردم‌کرد به‌خاطر‌بچه‌ام‌موندم وگرنه‌دیگه‌این‌زندگی‌زندگی‌بشو‌ن ...

عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش..لااقل خدا بهت تو این زندگی ی دلخوشی داده که اونم بچه ات هست..

واقعا سخته خواهرم خداب دلت صبر بده ایشالله خدا تو زندگی کمکت کنه

ممنون‌عزیزم

منم از وقتی یادم میاد پدر و مادرم همیشه باهم قهر هستن ولی جدا نشدن..سخته همش تو جنگ و دعوا زندگی کنی ...

منم همینطور خیلی بده بعضی وقتا یادم میاد گریم میگیره 

بخاطرهمی میترسم بادارشم همش باخودم میپرسم میتونم مامان خوبی باشم؟

خدايا شكرت 🌈
عزیزم خدا بزرگه ناراحت نباش..لااقل خدا بهت تو این زندگی ی دلخوشی داده که اونم بچه ات هست..

اره‌خداروشکر‌‌دخترمو‌دارم‌وگرنه‌صدباره‌خودمو‌کشته‌بودم

منم همینطور خیلی بده بعضی وقتا یادم میاد گریم میگیره  بخاطرهمی میترسم بادارشم همش باخودم میپرس ...

حتما‌مادر‌خوبی‌میشی‌عزیرم