٧٦٧hasti مدیر عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 616 عنوان زندگينامه سخت من | مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 66 پست سلام ميخام زندگيناممو بنويسم تا شايد بتونم كمي سبك بشم دلم خيلي گرفته خدايا شكرت 🌈 1398/05/12 | 15:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 داریم میخونیم عزیزم ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
زندگیتوبساز عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1312 بذار بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم
٧٦٧hasti مدیر استارتر عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 616 اینم خلاصه استان زندگی من تاحالا ب هیچکی نگفتم حتی شوهرم دلم خیلی پر بود ک نوشتم خدايا شكرت 🌈