2777
2789
عنوان

خانومایی که کورتاژ کردن کمک لطفا

1088 بازدید | 31 پست

سلام من یک هفته است کورتاژ کردم ولی درد زیر شکم و کمر درد امانم رو بریده خونریزی هم دارم بیشتر احساس میکنم خونابه است تا خون قرمز شما تجربه ای دارید که کمکم کنه 

دکتر هی میگه اگر لخته میبینی بیا من واقعااا درد دارم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از کورتاژ اصلا درد نداشتم خونریزیمم به شذت کم شده بود فقط کمر درد وحشتناک داشتم چهار دست و پا میرفتم دسشویی

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

مال من خودش افتاد خونریزی تا7روزبود بعدهم2روزلکه بینی😡

چندهفته بودی

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

به تعذیه ات برس قرص کمربخور وتخم شوید

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
مال من خودش افتاد خونریزی تا7روزبود بعدهم2روزلکه بینی😡 چندهفته بودی

برا من سه قلو بود برام قرص گزاشتن تو بیمارستان دوتاش به زور و عذاب افتاد یکی نیافتاد کورتاژ کردن 😔😔😔

هرچیزی ک رحمو پاک سازی میکنه مصرف کن بزا زودتر تموم شه راحت شی هرکی بدنش یجوره منو دوستم با قرص سقط کردیم اون ی هفته مث پریود خونریزی داشت من دوهفته خونریزی ی هفته بعدشم لکه بینی بدنا باهم فرق داره نترس چیزی نیس

همسرم دلیل من است. 💜🌱

عزیزم کاچی بخور و کره محلی شکمت و نرم اگه چیزی باقی مونده باشه میاد بیرون منم خرداد ماه یه سقط داشتم تا دوروز خیلی درد داشتم ولی بعدش خوب شدم اولین پریودیمم خیلی دردناک بود,,, قرص کمر نر و ماده و پودر مودر و ارد نخود خام بگیر با تخم مرغ محلی قاطی کن یه ماده سفت میشه یکی بزنه کمرت ببندش تا صبح کمرت و سفت میکنه 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟